SAADET PARTİSİNDEN İZNİK ÇIKARMASI

Saadet Partisi, “Saadet Sahada” projesi kapsamında 1.5 ay boyunca Türkiye’yi bu şekilde  ziyaret edecek. Proje kapsamında 3 gündür Bursa'da çalışmalarını yürüten Saadet Partisi Cumartesi günü İznik’e çıkarma yaptı.

0

Seçim çalışmaları kapsamında Türkiye’nin 81 ilinde çalışmalarını hızlandıran Saadet Partisi, 3 gündür çalışmalarını 24 ayrı ekip ile birlikte Bursa’da yürütüyor. Bu ziyaretler kapsamında Saadet Partisi GİK Üyesi Salih Berber bugün ilçe yöneticileri ile birlikte İznik’te ziyaretler gerçekleştirdi.

 

Saadet Partisi Bursa İl Başkanlığı teşkilat mensupları ile birlikte Saadet Partisi GİK üyesi Avukat Salih Berber ilçe teşkilat mensublarının katıldığı ziyaretlerde İznik’in farklı noktalarında çeşitli temaslar gerçekleştirdi. İznik’te vatandaş, esnaf , yerel basın temsilcileri ve STK temsilcileriyle bir araya gelen Saadet Partililer, Millî Görüş’ü anlatarak ülkenin sorunlarını çeşitli kanallardan dinledi. İznikli vatandaşlara Saadet Partisi’nin politikalarını çok yönlü olarak anlatan Salih Berber “ seçim startı verilmeden biz bu ziyaretlere başladık, güzellikleri paylaşmak için yollara düştük, 1969 yılından beri halkımızın bize güveni var bizde onlara güveniyoruz. Ülkemiz zor günlerden geçiyor, ekonomik kriz had safhada bunun farkındayız. Son iki yılda ülkemizde ummadığımız kadar fakirleşme ve yoksulluk yaşıyoruz. Önümüzde kritik bir seçim var şimdiki düzenden memnun olan rantçılar tabiî ki bu düzenin devam etmesini istiyorlar fakat biz Allah’ın izni ile bu düzeni değiştireceğiz. Halkımızın bize güvenini boşa çıkarmayacağız. Borç-faiz-borç sarmalından hem devletimizi hem de milletimizi kurtaracağız, ekonomik ve sosyal politikalar geliştireceğiz, vatandaşlarımız devletini yanında hissedecek özgür ve kardeşçe yaşayacaklar” dedi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.