Ölmek üzere olan yavru kedi, şimdi koşup oynuyor 

0

İznik’te yaşayan hayvansever Fatma Şeren, sokakta minik bedeni enfeksiyon kapmış ve ölmek üzere olan kedi yavrusunu iyileştirdi. Yavru kedinin büyük değişimi görenleri şaşkına çevirdi.

 

20 gün önce sokakta, bedeni enfeksiyon kapmış ve ölmek üzere olan kedi yavrusu bulan Şeren, şöyle konuştu: “Bir pazar günü nöbetçi eczane ararken karşıma bu can çıktı. İshalden ve enfeksiyondan arkası çürümüş derin yaralar vardı. Neredeyse kuyruğu çürümeye başlamıştı. 20 gün boyunca tedavi uyguladım. Enfeksiyon ve ishali geçti. Sağlıklı yavru bir kedi oldu. Bakın nasıl bir güzellik çıktı ortaya” dedi.

 

Hayvansever Fatma Şeren, İstanbul’da terzilik yaparken bir yandan da sokak hayvanlarına sahip çıkmış. Zamanla baktığı hayvanların sayısı artınca da İstanbul’daki evinden kalkıp Bursa’nın İznik ilçesine yerleşmiş. Hayvansever Şeren şimdi oğlu Dinçer ile birlikte İznik-Adapazarı Kara yolu Çiçekli Köyü mevkiinde 2 dönüm arazi üzerine kurduğu rehabilitasyon merkezinde 80’den fazla sokak hayvanına bakıp onları tedavi ediyor. Şeren, merkezi için sadece mama desteği isteğini söyledi.

Haber: Halil ATAŞ

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.