Öğrencisini Hastanelik  Eden Öğretmen Tutuklandı

0

Çiçekli’de sınıf arkadaşı ile kavga eden öğrenciye tekme atarak, hastanelik ettiği iddiasıyla gözaltına alınan öğretmen tutuklandı.

İznik ilçesi Çiçekli İlkokulu 4’üncü sınıf öğrencisi Berkan Gergin’in (10) göğsüne tekme ile vurarak, iç kanama geçirmesine neden olduğu iddia edilen öğretmen Hasan C. Ş. (32) jandarma tarafından gözaltına alındı. Jandarma’daki işlemlerin ardından bugün adliyeye sevk edilen öğretmen çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Çiçekli İlkokulu’nda 4’üncü sınıf öğrencisi Berkan Gergin, pazartesi günü okul bahçesinde arkadaşı ile oyun oynarken tartışmaya başladı okulda nöbetçi olan ve çocukların kavga ettiğini gören öğretmen ise kavga eden çocuklardan Berkan’a tekme ile vurdu. Olayı gören diğer öğretmen tarafından İznik Devlet Hastanesine götürülen Berkan ilk müdahalenin ardından taburcu edilerek evine gönderildi. Gece mide bulantısı şikayeti ile tekrar rahatsızlanan küçük çocuğun hastaneye götürüldüğünde iç kanama geçirdiği tespit edildi. Ambulansla İnegöl Devlet Hastanesine kaldırılan Berkan göğsüne aldığı darbe sonucu akciğerinde ödem ve kanama olması nedeniyle ameliyata alındı. Ameliyat sonrası sağlık durumu iyi olan Berkan yaşadıklarını gazetecilere anlattı. “Arkadaşımla okulun bahçesinde tartışıyorduk. Sonra hoca geldi. Göğsüne tekme ile vurdu. Sırtım kaldırıma çarptı. Tekme attı bana. Sonra ağladım. Okulumuza gelmesin. Böyle öğretmen istemiyorum dedi.

GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILDI, TUTUKLANDI

Çiçekli Köyü İlköğretim Okulunda yaşanan olayın ardından İngilizce öğretmeni olan Hasan C. Ş., dün ilçe milli eğitim müdürlüğü tarafından görevinden uzaklaştırıldı. Dayakçı öğretmen daha sonra  İznik İlçe Jandarma Komutanlığı’nca, “kasten yaralama” suçlamasıyla gözaltına alındı. Jandarmada’ki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edilen Öğretmen çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

OĞLUMUN DURUMU İYİYE GİDİYOR

İnegöl Devlet Hastanesi’nde ameliyat edilen oğlu Berkan Gergin’in sağlık durumunun iyiye gittiğini söyleyen baba Burhan Gergin, Oğlumun hastanede bir süre daha kalacağı doktoru tarafından bize söylendi. Gelişmeleri bekleyerek takip edeceğiz diye konuştu.

Leave A Reply

Your email address will not be published.