ÖĞRENCİLER VESTEL CİTY’İ ZİYARET ETTİ

0

İznik Vestel Bayii Öznur Kurt İznik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bilişim Bölümü öğrenci ve öğretmenlerini Vestel City Fabrikası’na götürdü.

 

Vestel İznik Bayii Öznur Kurt, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde İznik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bilişim Bölümü Kız öğrencileri, öğretmenleri ve okul müdüründen oluşan kafileyi Manisa’da bulunan Vestel City Fabrikası ziyaretine götürdü

 

Bilişim Bölümü öğretmenleri ve öğrencileri kendi hazırladıkları proje olan “alkollü araç kullanmayı engelleyen araç” projesini  Vestel Ar-Ge bölümü yetkililerine sundular. Projeleri inceleyen Ar-Ge bölümü batarya desteği vereceğini belirtti.

 

Geziye Okul Müdürü Hüseyin İnci, öğretmenler Süleyman Mutlu, Salih çiftçi ve müdür yardımcısı Hanife Kocuk katıldı.

 

Öğretmenleri eşliğinde Vestel City de bulunan 3 fabrikayı gezen öğrenciler daha sonra Manisa’da bulunan kültürel yerleri ziyaret etti.

 

Vestel Bayii Öznur Kurt “Vestel City de normal şartlarda Teknolojik güveni sağlamak için grup gezilerine izin verilmiyor. Özel izin olarak öğrencilerimize fabrikaları gezdirdik ve hazırladıkları projeye de destek sözü aldık. Bizleri fabrikada karşılayan birim yetkilileri ve özellikle Vestel Müşteri İletişim Müdürü Mustafa Kemal Kerpel’e teşekkür ederiz” dedi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.