Muhteşem bir düğünle hayatlarını birleştirdiler…

0

İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta’nın sevgili kızı Şevval ve Yeni Şerefiye Muhtarı Özer Aydoğdu’nun yakışıklı oğlu Muhammed gerçekleşen muhteşem bir düğünle hayatlarını birleştirdiler.

Marmarabirlik Düğün Salonunda gerçekleşen törende gelin ve damat alkışlar eşliğinde salona girdiler. Genç çift, kendileri için hazırlanan sahnede ilk danslarını  ederken; daha sonra davetliler de genç çifte eşlik ettiler. Düğün pastasının kesilmesinin ardından ise takı merasimi gerçekleştirildi.

Genç çiftin düğününe protokol yağmur gibi yağdı. Nikâhı Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş kıyarken şahitliklerini ise Ak Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, Bursa Milletvekilleri Osman Mestan, Atilla Ödünç, Refik Özen, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Ak Parti Bursa Il Başkan Yrd. Gökay Bilir, Ak Parti İznik İlçe Başkanı H.ibrahim Gökbulut, Gemlik Ilçe Başkanı M.Samil Yiğit, Orhangazi İlçe Başkanı Fahrettin Uludağ, Yenişehir İlçe Başkanı Fikret Hatipoğlu, ve Yıldırım ilçe Başkanı Ali Erbay yaptılar.

Çiftin Nikahını Büyükşehir Belediye Başklanı Alinur Aktaş kıyarken, evlilik cüzdanını ise Ak Parti Bursa il Başkanı Ayhan Salman gelin Şevval Usta Aydoğdu’ya verdi.

Düğüne İznik Kaymakamı Bülent Bayraktar, Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, Ziraat Bankası Müdürü Halil Ceran ve bir çok seçkin davetli katıldı.

Katılımın oldukça yoğun olduğu düğün töreninde genç çifti aile dostları ve akrabaları bu mutlu günde yalnız bırakmadı. Böylesine mutlu gecede gönüllerince eğlenme fırsatı bulan çiftin heyecanları görülmeye değerdi. Evlatlarının mürüvvetini gören Usta ve Aydoğdu  aileleri kendilerini yalnız bırakmayan aile dostlarına ve konuklara tek tek teşekkür etmeyi de ihmal etmediler.

Çalınan oyun havaları ile genç çift ile arkadaş, dost ve akrabaları gecenin sonuna kadar gönüllerince eğlendi.

İznik Gazetesi ailesi olarak genç çiftimize bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.