MEHTERAN’A CHP VE MHP’DEN AMBARGO

0

İznik’in tanıtım elçisi olan, bizi dünyaya tanıtan, Moskova’nın ortasında Kızıl Meydanda, Çin’de dünyanın en büyük festivalinde, bütün dünya basınının önünde, muhteşem gösterilere imza atarak ve dünya basınına defalarca haber olan İznik Belediye Mehteran Takımının Almanya’da yapacağı gösteriye CHP ve MHP meclis üyelerinden amborgo geldi.

İznik Belediyesi Mehteran Takımı 15 Mart tarihinde Almanya’da gerçekleşecek Askeri Bando Festivalinde özel bir görev için hazırlıklarını yapmaya başlamıştı. Fakat mehteran takımımızın Almanya’ya gidebilmesi için görevli vizeleri çıkması için meclis kararı gerekiyordu İznik belediyesi bu önemli görev için olağanüstü toplanma kararı aldı.

Pazartesi günü yapılacak olağanüstü meclis toplantısı için belediye meclis üyelerinden Ak Partili üyeler meclis toplantısına gelirken CHP ve MHP meclis üyeleri sebebi bilinmeyen bir nedenle toplantıya gelmediler.

Çoğunluk sağlanamayıp meclis iptal olunca kararın alınması bir sonraki meclise yani 6 Mart tarihindeki meclis toplantısına kaldı. Hal böyle olunca pasaportların yetişmesi ve Mehter Takımının Almanya yolculuğu da zora girmiş oldu.

CHP ve MHP grubunun neden böyle bir eylemde bulundukları ile ilgili ise henüz bir açıklama yapılmadı.

Sayın meclis üyelerimiz Mehter Bizim Mehterimiz, her ne sebeple olursa olsun onların işini kolaylaştırmak ta sizin göreviniz. Mehter Takımına hayır diyorsanız katılın meclis toplantısına red oyu kullanın. Senede 3 defa toplanabilecek Olağanüstü meclis toplantısına katılmamak neyin nesidir.

Leave A Reply

Your email address will not be published.