KAYMAKAMIMIZ RECAİ KARAL’IN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

0

Sabır, sevgi, dayanışma ve yardımlaşma gibi pek çok güzelliği ile manevi hayatımızı besleyen mübarek Ramazan ayını uğurlarken, bir Ramazan Bayramı’na daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan Bayramı, manevi iklimi ile milletimizin kardeşlik duygularını perçinleyerek, kültürümüzdeki kıymetli yerini her zaman korumuştur.

 

Kardeşlik, hoşgörü, birlik ve beraberlik duygusunu coşku ile yaşadığımız Ramazan Bayramı, dargınların barıştığı, kardeşlik, dostluk, yardımlaşma ve dayanışma duygularının doruğa ulaştığı, yediden yetmişe bütün inananların sevinçle tebessüm ettiği bir gündür. Bu sene, yaşadığımız deprem felaketi nedeniyle ülkece hüzünlü bir bayram geçireceğimiz için buruk bir sevinç yaşıyoruz.

 

Bu vesile ile, seyahate çıkacak vatandaşlarımızdan da trafikte, azami derecede dikkatli olmalarına ve hiç kimsenin bayram sevincinin acı ve hüzne dönüşmemesini temenni ederek, Milletimiz için tebessüm ve sevincin sembolü olan bu mukaddes günün, tüm dünyayı kucaklayan bir mutluluğa dönüşmesi duygu ve düşüncesiyle, bütün İslam âleminin ve bayram sevincini yüreğinde taşıyan herkesin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor, sağlık ve esenlik dolu nice bayramlar diliyorum.

Leave A Reply

Your email address will not be published.