KADİR KOYUTÜRK  İLKOKULUNUN İLK KONUĞU BAŞKAN USTA OLDU

0

İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta, Kadir Koyutürk İlkokul’unun “Konuklarımız Gözüyle Meslekler” programının İlk konuğu oldu. İznik Belediyesi Şehit Piyade Komando Çavuş Fehmi Barcın Gençlik ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen programda Başkan Usta öğrencilerle bir araya geldi.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinasyonu  ile gerçekleştirilen programın açılış konuşmasını İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Asil gerçekleştirdi. Programın konuğu İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Asil, Şube Müdürleri, Okul Müdürleri ve Kadir Koyutürk İlkokul Öğretmen ve öğrenciler katıldı.

İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta İlk olarak kendini tanıtarak, Turizm  ve  Öğretim görevliliği ile ilgili fikir tecrübelerini katılımcılara ve öğrencilere aktardı. Başkan Usta’ya öğrenciler ardı sıra sorular sorarak terletti. Turizm ve Belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

İznik Belediye Başkanı Usta ” Bizler sizlerin geleceği için aday olduk. İznik için yola koyulduk. Projelerimizi tek tek hayata geçiriyoruz. Turizm alanında gerek yurtiçi gerekse yurtdışı Turizm fuarların da tanıtmak için çalışmalarımız var. İstanbul EMITT 2020 Turizm fuarında İznik olarak ayrı bir stant oluşturacağız. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş ile birlikte 2020 yılını da İznik Tanıtım Yılı olarak ilan edeceğiz. Kapalı yüzme havuz  projesi için çalışmalarımız devam ediyor. Proje gönüllü bir ekip tarafından sürdürülmektedir. İznik Belediye Sporumuzu kurduk. Göçebe Oyunları 2020 yılında İznik’te yapılacak. İznik Turizmine büyük katkı koyacaktır.” dedi.

Kadir Koyutürk İlkokul Müdürü Ömer Faruk Toprak ise “Kadir Koyutürk İlkokulu olarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün koordinasyonu ile gerçekleştirilen “Konuklarımız Gözüyle Meslekler” programı ile Belediye Başkanımızın  Turizm  ve  Öğretim görevliliği ile ilgili fikir tecrübe ve önerilerinden yararlandık. Değerli vakitlerini bizlere ayırdıkları için Başkanımız Kağan Mehmet Usta ve Milli Eğitim Müdürümüze teşekkür ediyorum “dedi.

Program sonunda öğrenciler İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta’ya bir takım kahve fincan takımı hediye etti.

Leave A Reply

Your email address will not be published.