İznik’te zafer Cumhur İttifakı’nın

Kağan Mehmet Usta 5 yıllığına yeniden başkan

0

Türkiye’nin aylardır kilitlendiği yerel seçimler sonuçlandı. İznik’te Cumhur İttifakı’nın adayı Kağan Mehmet Usta seçimi farklı kazandı. Seçimlerde ikinci sırada Ayan Özer yer alırken, Yeniden Refah’ın adayı Zeynel Abidin Turan üçüncü sırada, Mustafa Küçük ise dördüncü sırada  yer aldı.

4270 oy fark attı

İznik’te Cumhur İttifakı’nın adayı Kağan Mehmet Usta yüzde 36.04’lik (10654 oy) oran ile seçimlerden zaferle ayrılırken, CHP’nin adayı Ayan Özer yüzde 21.59 (6384 oy) oranı ile ikinci sırada yer aldı. Yeniden Refah Partisi adayı Zeynel Abidin Turan yüzde 20.93 (6187 oy) oranı ile üçüncü sırada yer aldı. İyi Parti adayı Mustafa Küçük ise yüzde 18.58 (5493) oy oranında kaldı.

Seçim sonuçlarının belli olmasının ardından Ak Parti ilçe merkezinin önünde toplanan partililer havai fişek ve meşaleler eşliğinde kutlama yaptılar. Gençler başkan Usta ve ekibini havaya atarak elde ettikleri zaferi kutladılar.

Başkan Usta yaptığı açıklamada;

“Yeniden Bismillah. Emeklerimizi, çabamızı, memleket sevdamızı boşa çıkarmayan Rabbimize Hamd olsun. Dualarında bizleri anıp amin diyen sevenlerimizin dualarını kabul buyuran Allah’a şükürler olsun. Bizleri 2. kez güzel ilçemiz İznik için Belediye Başkanlığı görevine layık gören vatandaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Davamızın liderleri Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Devlet Bahçeli liderliğinde Türkiye Yüzyılı için durmadan, yılmadan çalışmaya tüm İznik halkımızla hep birlikte devam edeceğiz” dedi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.