İZNİKSPOR PES ETMEDİ 2-2

Süper Amatör Kümede mücadele eden temsilcimiz İznikspor sahasında karşılaştığı İnegöl Kurtuluş maçında iki sefer geriye düşmesine rağmen pes etmedi. Son dakika golü ile maç 2-2 berabere bitti.

0

Tecrübeli hakem Hasan Kaçar’ın yönettiği maç kıran kırana mücadeleye sahne oldu. Maçta iki sefer geriye düşmesine rağmen pes etmeyen İznikspor uzatma dakikalarında bulduğu golle maçtan bir puan ile ayrıldı.

Yazdan kalma güzel bir havada oynanan maçta her iki takımda kıyasıya mücadele etti. Maça hızlı başlayan taraf rakip Kurtuluşspor oldu. Maçın 20. dakikasında sağ kanattan yapılan ortaya müthiş bir kafa vuruşu yapan Yusuf Berkay Görür topu ağlarla buluşturarak Kurtuluşsporu deplasmanda 1-0 öne geçirdi. İlk yarıda istediği futbolu sahaya yansıtamayan temsilcimiz soyunma odasına 1-0 mağlup olarak gitti.

İkinci yarıda karşılıklı ataklar ile başladı maçın 58. Dakikasında ceza sahası içinde topla buluşan Sezer Serdar düzgün bir vuruşla skoru eşitledi. 1-1.

Beraberliğe razı olmayan her iki takımda üstünlük golünü bulmak için var gücü ile mücadele etti. Maçın 90. dakikasında Kurtuluşspor kullandığı serbest vuruşta altı pasa indirilen topa  röveşeta ile vuran Yusuf Berkay takımını 2-1 üstünlüğe taşıdı.

Golden sonra İznikspor beraberlik için Kurtuluşspor kalesine yüklenmeye başladı. Kurtuluşspor’un kalecisi oyunu yavaşlatmak için yere yatınca tribünler tepki gösterdi. Gerilen maça oyuncularda ayak uydurunca saha bir anda karıştı. Yaşanan tartışmada kalesini terkedip olaylara müdahale eden Kurtuluşspor kalecisi Berkay Deniz kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Kalan dakikalarda Kurtuluşspor 10 kişi devam etti ve oyuncu değişiklik hakkını kullandığı için kaleye stoper Serdar geçti. Kalan dakikalarda Kurtuluş kalesine yüklenen İznikspor sağ kanattan ceza sahasına gönderdiği ortada Doğan Can Mavzer’in vuruşu ile  aradığı golü 90+6 dakikada buldu. 2-2.

Uzatma dakikalarında gelen bu gol maçın skorunu da belirledi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.