İZNİKSPOR FLAŞ TRANSFERLERE DEVAM EDİYOR

0

Geçtiğimiz hafta transfere hızlı başlayan İznikspor 3 önemli ismi kadrosuna katmıştı. Transferlere ara vermeden devam eden Yeşil Beyazlar 10 isimle anlaşarak kadrosunu şekillendirmeye devam ediyor.

2022-2023 sezonunda Süper Amatör kümede mücadele edecek olan İznikspor Erdinç Örük, Ahmet Koçoğlu ve Erhan Şahin ile geçtiğimiz hafta sözleşme yaparak kadrosuna katmıştı. Transfer çalışmalarına hız veren yeni yönetim geçtiğimiz hafta iç ve dış transferde 10 isimle anlaşmaya vardı.

İç transferde kaleci Burak ve Ali Cengiz ile sözleşme yenilen yönetim geçtiğimiz sezon İznikspor formasını terleten ve başarılı performans sergileyen başta orta sahasın dinamosu Hasan Dağ olmak üzere Mevdudi, Mustafa Şimşek, Emre Aksoy, Fatih Şahinoğlu ve  Muhammed Evsen ile sözleşme yeniledi. Eksik bölgelerine de oyuncu arayan İznikspor Geçtiğimiz sezon Fatih Gücü spor da başarılı bir sezon geçiren ve amatör milli takıma davet edilen Volkan Depe başta olmak üzere Furkan Kesikbaş ve geçtiğimiz sezon Gemlikspor kalesini koruyan Mehmet Yücel ile yeni sezon için anlaşmaya vardı.

Transfer çalışmalarının devam edeceğini belirten İznikspor Başkanı Mehmet Pösteki “görevi devir almamızın ardından yeni bir kadro oluşturmak için kollarımızı sıvadık. İlk etapta 3 önemli ismi kadromuza kattık. Devam eden çalışmalarımızda ise 10 isimle daha anlaşarak kemik kadroyu oluşturduk. Geçtiğimiz sezon yaşadığımız heyecanı yeniden yaşamak ve mutlu sonla bitirmek istiyoruz. Hedefimiz bu sezon Bölgesel Amatör Lige yükselmek. Bunun için var gücümüzle çalışıyoruz. İznikspor her şeyin en iyisini hak ediyor. Belediye Başkanımız Kağan Mehmet Usta’nın takımımıza kazandıracağı yeni tesislerimizin ardından İznikspor’lu futbolcularımız çok daha iyi şartlarda kamp yapma imkanı, antrenman ve konaklama imkanı bulacaklar. Böylece İznikspor yıllardır özlediği tesislerine kavuşacak ve rakipleri ile aynı şartlarda mücadele etme şansını yakalayacak. Hedefimiz önce BAL ligi ” dedi.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.