İznikspor 90. dakikada güldü…

0

İznikspor evinde oynadığı kritik maçta Görükle İpekspor’u doksanıncı dakikada bulduğu golle 1-0 mağlup etti.

Süper Amatör Küme A Grubu mücadelesinde İznikspor sahasında Görükle İpekspor ile karşılaştı. Ligin 19. haftasındaki kritik maçta puan kaybına tahammülü olmayan iki takımda mutlak galibiyet parolası ile çıktıkları maçta kıran kırana mücadele ettiler.

Saha ve seyirci avantajı ile maça çıkan Yeşil-Beyazlı İznikspor rakibine oranla biraz daha atak gözükse de istediği pozisyonları bir türlü üretemedi. Maçın son dakikaları doldur boşalta dönerken sol kanattan defans arkasına atılan topta oyuna sonradan giren Mustafa Kara rakibini geçerek kaleci ile karşı karşıya kaldı. Kalecinin uzaklaştırmadığı topu yeniden kazanan Mustafa Kara 90. dakikada İznikspor’u 1-0 öne geçiren golü rakip ağlara gönderdi. Maç bu skorla sona ererken İznikspor en yakın rakibi Görükle Spor’u tek golle mağlup etmeyi başardı. İznikspor’lu futbolcular galibiyet sevincini taraftarları ile paylaşarak hep birlikte üçlü çektiler.

Ülker; Bizim birliğimizi kimse bozamaz

İznikspor Teknik Direktörü Yunus Emre Ülker kritik maçın ardından gazetemize özel açıklamalar yaptı. Ülker yaptığı açıklamada “ öncelikle çok önemli ve güzel bir galibiyet aldık, en yakın takipçimizden aldığımız üç puan öncelikle bize Play-Off kapılarını açacaktır sonrasında ise hedefimiz tabiî ki BAL ligi olacaktır. Bugün ikinci yarıda büyük bir çıkış yakalayan ve mağlubiyet yüzü görmeyen Görükle İpek karşısında aldığımız üç puanla derin bir nefes aldık. Fakat maalesef bu aldığımız galibiyetin tadını doya doya çıkaramıyoruz. Kulağımıza gelen bazı duyumlar var, kim olduklarını bildiğimiz bazı kesimler İznikspor’un başarısından çok başarısız olmasını istiyorlar buna inanın bir anlam veremiyorum. İznikli olup kim neden bizim başarısız olmamızı ister ki!!? İşte bizim aldığımız bu galibiyetler şer odaklarına hediyemiz olsun bizim birliğimizi kimse bozamaz, bozmayada kalkmasın” dedi.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.