İznikspor 4 Dörtlük…

0

Süper Amatör Küme B Gurubunda mücadele eden temsilcimiz İznikspor evinde oynağı maçta rakibi Yavuz Selimspor’u 4-0 mağlup etti.

 

İznikspor ligin sekizinci haftasında evinde Yavuz Selimspor’u ağırladı.

 

Yavuz Selimspor sahaya geçtiğimiz hafta Yıldırım ilçesi Yavuzselim Mahallesinde meydana gelen komşu kavgasına müdahale etmek için giden fakat başından silahla vurularak şehit olan Alaattin ÖZDEMİR için “şehidim mekanın cennet olsun” pankartı ile çıktı. Taraftarlar açılan pankartın ardından istiklal marşı okuyarak Yavuz Selimspor’u bu duyarlı davranışından dolayı alkışlayarak takdir ettiler.

 

Maçın başlama düdüğü ile rüzgarı da arkasına alan İznikspor rakip kalede üst üste pozisyonlar yakaladı. 15. dakikada ceza sahası dışından çekilen şut üst direkte patladı dönen topu iyi takip eden Emre güzel bir vuruşla takımı 1-0 öne geçirdi. Golün ardından ataklarını sıklaştıran temsilcimiz 35. dakikada penaltı kazandı. Kaptan Melih penaltı atışını gole çevirerek farkı ikiye çıkardı. İlk yarı İznikspor’un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

 

Maçın ikinci yarısında rüzgara karşı oynayan İznikspor’da stoperlerimiz Melih ile genç futbolcumuz Eren ve kaleci Uğur rakip atakları geçit vermedi. Maçın sonlarına doğru oyundan düşen rakibin açıklarını iyi değerlendiren temsilcimiz 80. dakikada Emre Çeken ile 3-0’ı yakaladı. 84. dakikada ise oyuna sonradan giren Hakan maçın skorunu tayin eden golü rakip filelere yolladı. 4-0.

 

İznikspor ligin dokuzuncu haftasında deplasmanda en yakın rakibi Gürsü Belediyespor’a konuk olacak.

Maçın gollerini sosyal medya hesabımızdan izleyebilirsiniz. Facebook/iznikgazetesi

 

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.