İznikli genç ressamın sergisine büyük ilgi

0

Galerie D’Art La Vision Sanat Galerisi, İznikli 18 yaşındaki genç ressam Beyza Kuş’u resimlerini sergilemesi üzerine galerisine davet etti.

 

Davet üzerine İstanbul Beşiktaş’a giden Erdoğan Kuş’un kızı İznik Anadolu Lisesi son sınıf öğrencisi Beyza Kuş, Kasım ayında sergisini açtı. 27 Kasım Cuma gününe kadar açık olan sergi, sanatseverlerin büyük ilgisini çekerken genç ressam tual üzerine çizdiği resimlerle büyük dikkat çekti.

 

Serginin koordinatörü Ecem Gürleyen himayesinde dört resmiyle sanatseverle buluşan genç ressam Beyza Kuş, sanatseverlere yaptığı açıklamada, ilk okuldan beri resme ilgisi olduğunu belirtti. “Küçüklüğümden beri resim ile uğraşıyorum” diyen genç ressam Kuş, ” İlk okulda hep resim yarışmalarına katılırdım ve dereceler kazandıkça bu alana olan ilgim ve sevgim daha da arttı. Son bir buçuk yıldır ilgim iyice arttı, resmin yanında yayınevlerine kitap kapağı çizim çalışmaları da yapıyorum, benim aslında ressamlık daha çok hobim gibi asıl olmak istediğim meslek iç mimarlık inşallah hedeflerime ulaşırsam evimin bahçesinde atölye açarak bol bol resim yapmayı ve sonra bunları da sergilemeyi düşünüyorum insanın bir şeyleri gerçekten severek yapması onu o alanda daha da çok şeyler yapmak için teşvik ediyor” dedi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.