İznik Fenerbahçeliler Derneğinden Kültür Gezisi

İznik Fenerbahçeliler derneği kültür turları kapsamında; Mardin, Gaziantep, Diyarbakır, Adıyaman ve Adana illerine5 günlük tur düzenledi.

0

İznik Fenerbahçeliler Derneği Bölgenin  tarihi ve kültürel  değerlerini tanımak için düzenlenen program ile dernek üyeleri, Anadolu’daki kültürel değerleri keşfederken aynı zamanda bölgedeki Fenerbahçeliler derneklerinin kaynaşmasını sağlayıp, dernekler ile olan  ilişkilerini güçlendiriyor.

Yoğun iş temposunu düzenlenen gezi programı ile üzerlerinden bir nebze de olsa atma fırsatı bulan dernek üyeleri, geziden duydukları memnuniyeti dile getirirken,  programı düzenleyen İznik Fenerbahçeliler derneği yönetimine teşekkür ettiler.

Dernek Başkanı Ömer Sindel “ 5 gün süren gezimiz boyunca 5 farklı ilimizin tarihi yerlerini gezme imkanı bulduk. Burada bulunan Fenerbahçe dernekleri ile de bu şekilde ilişkilerimizi güçlendirip onları da İznik’i gezmeleri için davet ediyoruz” dedi.  Fenerbahçeliler Derneği daha önce Gaziantep, Şanlıurfa ve Hatay’a gezi düzenlemişti. Dernek kış aylarında ise Termal turlar düzenliyor.

Leave A Reply

Your email address will not be published.