İZGİAD YAVRU VATANA ÇIKARMA YAPTI

İznik Genç İş Adamları Derneği yönetimi Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Erkmen Dinçer ziyaretlerin son derece olumlu geçtiğini ifade ederek İznik için çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

0

İznik Genç İş Adamları Derneği Yönetim kurulu ilk olarak Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı ERSİN TATAR’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret ile ilgili bilgi veren Dernek başkanı Erkmen Dinçer “özellikle İznik’i ve üyelerimizin genel çoğunluğunu ilgilendiren başta tarım ve tarımsal sanayi; sonrasında turizm, inşaat, güneş enerjisi santralleri üzerine görüşmelerimizi yoğunlaştırarak yatırımlarımızın değerlendirilmesi ve yatırımlarımız esnasında uygulanabilecek teşvikler ile kolaylık sağlaması sözünü aldık. Bu kent ve dernek üyesi paydaşlarımızın ticari, sosyal ve ekonomik açıdan gelişmesi için elimizden gelen ne varsa, araştırarak, var gücümüzle çalışarak başarılı işlere imza atmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

 

Devam eden ziyaretler kapsamında  Tarım ve Tarımsal sanayi alanında faaliyet gerçekleştiren üyelerimizin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ile ticaret hususlarını kuvvetlendirmek adına KKTC ZİRAİ LEVAZIM MAKİNE VE GIDA PAZARLAMA KOOPERATİFİ ve aynı zamanda BİNBOĞA YEM FABRİKASI İştiraklar Koordinatörü   – Genel Sekreter Sn. Orhan Kürşad ve KKTC ZİRAİ LEVAZIM MAKİNE VE GIDA PAZARLAMA KOOPERATİFİ MÜDÜRÜ Sn. Sinan Güzen ile görüşmeler yaparak ticari faaliyetlerimizi güçlendirme girişimlerinde bulunduk. Daha sonra  Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Genç İş İnsanları Derneği önceki dönem Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Muhit İnce ve Yeni dönem Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Orhan Gavani ile bir araya gelerek derneklerimiz arası ilişkilerimizi kuvvetlendirme adına değerlendirmelerde bulunduk. Son olarak ise Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Genç İş İnsanları Derneği Yeni dönem Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Orhan Gavani ve kıymetli Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya gelerek derneklerimiz arası ilişkilerimizi kuvvetlendirme adına değerlendirmelerde bulunduk.

 

Gerçekleştirdikleri ziyaretlerin son derece olumlu geçtiğini ifade eden Dinçer, İZGİAD olarak İznik için çalışmalarının devam edeceğini belirtti.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.