İŞ MAKİNASININ ALTINDA KALARAK HAYATINI KAYBETTİ!

0

İznik’te meydana gelen trafik kazasında yol açma çalışması yapan bir iş makinasının altında kalan  44 yaşındaki Erdal Akcan feci şekilde can verdi.

Kaza bugün İznik’e bağlı Şerefiye mahallesi yakınlarında meydana geldi. Alınan bilgilere göre mahalle yolu üzerinde yol temizleme ve çalışması yapan bir iş makinası üzerinde sürücüsünün olmadığı bir anda frenleri boşalarak rampa aşağı hareket etmeye başladı. İş makinası o esnada olay yerine motosikleti ile gelerek çalışmaları izleyen 44 yaşındaki Erdal Akcan isimli vatandaşa çarptı.

Yaşanan kazada Erdal Akcan motosikleti ile iş makinasının altında kaldı. Olay yerine gelen sağlık elipleri tarafından yapılan incelemede, Erdal Akcan’ın hayatını kaybettiği belirlendi.

İznik jandarma komutanlığı ekipleri 1 kişinin ölümü ile sonuçlanan kaza sonrası geniş çaplı soruşturma  başlatırken kaza esnasında iş makinasının üzerinde olmayan sürücü Y.K (33) ekipler tarafından gözaltına alındı. Genç adamın cansız bedeni ise Cumhuriyet başsavcılığının incelemesinin ardından İznik Devlet hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Leave A Reply

Your email address will not be published.