HALK EĞİTİMDEN BİR HAFTADA 600 UYKU TULUMU

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Giyim ve El Sanatları Öğretmenleri tarafından hazırlanan 600 adet uyku tulumu ile örgüsü gerçekleştirilen 70 kolilik kıyafet deprem bölgesine gönderilmek üzere hazırlandı.

0

Kahramanmaraş Merkezli meydana gelen asrın en büyük deprem felaketi sonrasında yaraları sarmak için seferber olan tüm kurumlar bölgeye yardıma devam ediyor. İznik Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’de Giyim ve El Sanatları öğretmenleri ile birlikte bölge için uyku tulumu ve giyim eşyası üretti.

Depremin hemen ardından Kaymakamlık koordinasyonu ile harekete geçen İznik Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü dikiş kursu usta öğreticileri ile birlikte bölgeye gönderilmek üzere uyku tulumu imalatına başlamıştı. Tüm usta öğreticiler, öğrenciler ve velilerin seferber olduğu organizasyon sonrasında 1 haftada bölge için 600 adet uyku tulumu ve örgüsü gerçekleştirilen 70 kolilik kıyafetin hazırlandı.

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü imal edilen uyku tulumu ve giyim eşyalarını paketleyerek Kaymakamlık Koordinasyonu ile deprem bölgesine ulaştıracak.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.