Tek İsteği Gerçek Oldu…

0

20 yaşındaki %89 Bedensel engelli olan Burak Ayyıldız iki hafta önce Belediye başkanı Osman Sargın’a tek isteğinin bir akülü engelli aracı olduğunu iletmişti.

İznik Belediye Başkanı Osman SARGIN, Cuma günü beraberindeki Ak Parti İznik İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek, Ak Parti kadın kolları başkanı Ayşegül Tosun ve Çakırca muhtarı Zeki Bayrak ile birlikte Çakırca’da ikamet eden Burak Ayyıldız’ı evinde ziyaret etti.

Karşısında Başkan Sargın’ı gören engelli genç Burak Ayyıldız akülü aracının geldiğini görünce ço büyük bir mutluluk yaşadı. Başkan Sargın “ İçinde bulunduğumuz bu mübarek ayda engelli bir kardeşimizin yüzünü güldürebildiysek ne mutlu bize. Engelli kardeşlerimizin dertlerini biliyoruz onlarla birlikte dertleniyoruz. Yaptığımız çalışmalarda da önceliği engelli vatandaşlarımıza veriyoruz” dedi.

Akülü arabasına kavuştuğu için çok mutlu olan Burak Ayyıldız ve ailesi başkan Sargın ve beraberindekilere teşekkür etti.

Cuma namazını Çakırca’da kılan Başkan Sargın namaz çıkışında vatandaşlarla sohbet edip yanına gelen çocuklara oyuncak dağıttı.


Leave A Reply

Your email address will not be published.