Sahte Paradan Tutuklandı…

0

İznik’te sahte parayla alışveriş yapan bir kişi marketin güvenlik kamerası tarafından tespit edildi. Sahte para iddiasıyla tutuklanan şahsın, geçtiğimiz yıl Darka Tatil Köyü önünde meydna gelen kazada aracıyla 15 yaşındaki Merve Nur Zeytin’in ölümüne sebep olan İsmail E. olduğu öğrenildi.

Sahte para ile alışveriş yapıldığı ihbarını alan polis, güvenlik kamerası tarafından tespit edilen 16 FCV plakalı aracı dün çevre yolu üzerinde durdurdu. Araçtan indirilen İsmail E.’nin yapılan üst aramasında 50 ve 100 TL’lik banknotlar çıktı. İsmail E’nin ifadesini alan polis soruşturmayı derinleştirerek bir ortağı olduğunu tespit etti. Polis Kılıçaslan caddesi üzerinde bulanan ve birlikte yaşadığı öğrenilen Müesser Ü.’nün (31) evine baskın düzenledi.

Evde yapılan aramada 50 ve 100 TL’lik sahte banknotlar ele geçirilirken bir adette 7.65 çapında ruhsatsız silah ele geçirdi. Pazartesi günü hakim karşısına çıkarılan İsmail E., sahte para kullanmak ve dolandırmak, Müesser Ü. de yardım ve yataklık suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.