Referandumda “HAYIR” İçin Platform Kurdular…

0

Referandum oylamasına “HAYIR” demek için İznik’te “Bu Vatan Hepimizin” adı altında bir Platform kuruldu. Çoğunluğu CHP, MHP, ve Doğruyol partililerinden oluşan platformun başkanlığını Mehmet Erbabacan yapıyor yönetimde ise Hilmi Dükkâncı, Niyazi Acar, Mustafa Küçük, Ali Turan, Taylan Devrim Ercan, Davut Batur, Cenal Güneş, Ergün Balaban ve Sait Şentürk bulunuyor.

Platformun ilk toplantısı bugün Antigonia Cafe’de gerçekleşti. Platformun kurucularından Mehmet Erbabacan neden böyle bir oluşum içerisinde olduklarını ve amaçlarını anlattı. Erbabacan “ Hayır Platformu ülkemizin yeni anayasa tartışmalarıyla taşındığı referandum sürecinde, ortadan kaldırılmaya çalışılan ortak değerlerimizi “HAYIR” diyerek savunmayı hedefleyen tüm siyasi partilerden bağımsız fakat tüm siyasi görüşlere açık demokratik hak ve hürriyetleri savunan bir oluşumdur” dedi. Erbabacan, Neden HAYIR dediğimizi, neye HAYIR dediğimizi daha geniş kitlelere ulaştırmak için tüm İznikli vatandaşlarımız bize katılabilirler dedi.

Bu Vatan Hepimizin Platformu’nun ilk konuğu Ümit Özdağ olacak. Ümit Özdağ bugün Belediye Düğün Salonunda Saat:20.00’da bir konuşma gerçekleştirecek. İleriki günlerde ise Turan Tayan, Ertuğrul Yalçınbayır, İsmail Tatlıoğlu ve Banu Avar By Vatan Hepimizin Platformunun konuğu olarak İznik’e gelerek vatandaşlar ile buluşacak.


Leave A Reply

Your email address will not be published.