Pehlivan ve Sargın Emniyet Müdürü Genç’i Ziyaret Etti…

0

İlçe Emniyet Müdürü Gökhan Genç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek İlçe de yürütülen asayiş konuları, motosiklet kazaları ve denetimleri konusunda hem fikir olduklarını belirtti. İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan İlçe Emniyet Müdürlüğü Teşkilatını tek tek gezerek özverili çalışmalarından dolayı personeli tebrik ettikten sonra Belediye Başkanı Osman Sargın ile İlçe Emniyet Müdürü Gökhan Genç’in makamında bir süre görüştü.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın konuşmasında “Medeniyetler Başkenti İznik’e hoş geldiniz. Yeni göreviniz hayırlı olsun. Son günlerde yaşanan motosiklet kazaları ve denetimlerin sürdürülmesi konusunda hem fikir olduklarını söyledi. Aynı zamanda motosiklet kullanan gençlerin ailelerine seslendi. Ne olur genç çocuklarımızı kendi elimizle hayatlarını karartmayalım. Motosiklet almadan ve kullanımına vermeden önce çok düşünmeliyiz. Gencecik fidanlarımız tek tek hayattan kopuyor” dedi.

İnegöl Bölge Trafik İstasyon Amiri Başkomiser Gökhan Genç, 15 Temmuz darbe kalkışmasının ardından İznik İlçe Emniyet Müdürlüğüne atandı. İnegöl’de başarıları ile tanınan Genç, evli ve 2 çocuk babası.


Leave A Reply

Your email address will not be published.