Musa Aydın’dan Teşekkür Ziyareti

0

Aydın; “Ben başarımı İzniklilere borçluyum çünkü İznik’in bağrından çıkmış bir insanım bir spor adamıyım İznik’te ve bu yörelerde çok güreş yapmış ve alt yapımı burada kazanmış bir kişiyim bundan dolayı İznik ve İzniklilere çok şey borçluyum bunun için ve seçim döneminde bana vermiş oldukları desteklerden dolayı tüm hemşerilerime tekrardan teşekkür ediyorum” dedi.

Pazar günü memleketi İznik’e gelerek Kopuk Restaurant’ta delegeler ile bir araya gelen Güreş Federasyonu Başkanımız Musa Aydın seçim döneminde yaşadıklarını delegeler ile paylaşarak hepsine teşekkür etti.

Aydın gazetemize yaptığı açıklamada ; Öncelikle yanımda yer alan İznikli hemşerilerime teşekkür ediyorum ben bu yörenin çocuğuyum tüm İznikli hemşerilerim beni yakınen tanırlar, başta çocukluk arkadaşım Orhan Yavaş gerçekten bu süreçte beni yalnız bırakmadılar ve büyük destek verdiler ben kendilerine çok teşekkür ediyorum. 2015 yılında 8 Nisan’da Güreş Federasyonu Başkanı seçildim tabii olimpiyata yakın kısa bir süreçti kriz bir süreçti aslında bu süreci ve krizi çok iyi bir şekilde yönettik 52 yıl aradan sonra Rio Olimpiyatlarında 5 madalya kazandık yani ülkemizin kazandığı 8 madalyanın 5’ini güreşte kazandık. Ben emeği geçen tüm antrenörlerimize, güreş faaliyeti olan tüm kulüplerimize başta spor bakanınız sayın Akif Çağatay Kılıç beye teşekkürlerimi arz ediyorum ve bu başarımızda bizlerden dualarını eksik etmeyen 80 milyon Türk Milletimize armağan ediyorum. Şimdi ikinci dönem, ustalık dönemi diyelim. 13 Kasım 2016 tarihinde 4. olağan mali ve genel kurulda delegelerin tercihleri ve oyları ile yeniden seçildim tabii burada en büyük hedefimiz 2020 Tokyo Olimpiyatları olacaktır. Tokyo olimpiyatlarına dünyanın en güçlü Güreş takımını kurarak ülkemizi başarıyla temsil etmek istiyoruz bu aldığımız başarının üzerine yani kendi kendimizle yarışıp rekor kırmak istiyoruz 5 madalyayı 6-7-ve 8’e nasıl çıkartabiliriz onun çalışmalarını yapacağız inşallah öyle inanıyorum ki Tokyo’da Ay-Yıldızlı bayrağımızı göndere çektirip İstiklal Marşımızı okutacağımıza inanıyorum” dedi.

Musa Aydın Çakırca’da ki programın ardından İznik’te bir dizi ziyaret gerçekleştirdikten sonra ilçemizden ayrıldı.

Leave A Reply

Your email address will not be published.