Minik Öğrencilerden Polise Anlamlı Ziyaret…

0

İstanbul‘da Vodafone Arena’da maç çıkışı meydana gelen hain saldırının ardından çok sayıda polisimizin şehit edilmesi üzerine, İznik Elbeyli ilköğretim Okulu öğrencileri ve İmam Hatip Lisesi öğrencileri öğretmenleri eşliğinde Polis amcalarına başsağlığı dileyip manevi destek vermek için İznik Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.

Minik öğrencileri İznik emniyet Müdürü Gökhan Genç makam odasında ağırladı.

Öğrenciler hazırladıkları şiirleri Emniyet Müdürü Genç’e okudu, okunan şiirlerin ardından duygulanan Müdür Genç, minik öğrenciler ile bir süre sohbet ederek hepsini tek tek yanaklarından öptü. İmam Hatip öğrencileri ise Şehit polisler için Kuran-ı Kerim tilaveti okuyarak Emniyet Müdürü Genç’e Türk Bayrağı ve Kuran-ı Kerim hediye etti. Müdür Genç bayrak ve Kuran-ı Kerim’i öpüp alnına götürerek teslim aldı.

Emniyet Müdürü Genç, öğrenciler ve onlara eşlik eden öğretmenlere tüm polisler adına teşekkür etti. Genç ayrıca tüm öğrencilere kırtasiye malzemelerinden oluşan hediyeler taktim etti. Büyüyünce kendilerinin de polis olacağını söyleyen minikler, “Polis amcaları çok seviyoruz, çünkü onlar bizleri ve ülkemizi kötü insanlardan korumak için çalışıyor. Biz de büyüyünce polis olacağız.” Dediler.

Leave A Reply

Your email address will not be published.