MHP’nin Yeni Başkanı Hüseyin Çetin Oldu

0

Geçtiğimiz Mayıs ayında Hilmi Dükkancı başkanlığındaki MHP ilçe yönetimi, kadınlar kolu ve gençlik kollarının toplu bir şekilde istifa etmelerinin ardından genel merkez tarafından Hüseyin Çetin MHP’nin ilçe başkanlığı görevine atandı.

Hüseyin Çetin, önceki gün parti binasında yapılan toplantıda yeni yönetim kadrosunu belirledi. Çetin ve yeni yönetim kurulu üyeleri yapılan görev dağılımının ardından görevlerine başladılar.

Geçtiğimiz Mayıs ayında Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İznik ilçe yönetimi Bursa’daki görevden alınmalara ve yerlerine yapılan haksız atamalara tepki olarak toplu şekilde istifa etmişti. İznik Milliyetçi Hareket Partisi başkanı Hilmi Dükkancı 28 kişilik yönetim kurulu olarak toplu şekilde istifa ettiklerini belirterek “ MHP Bursa İl Başkanı Yüksel Yılmaz ile Nilüfer, Osmangazi ve Yıldırım İlçe Başkanlıkları feshedilip yerlerine jet atamalar yapıldı. Görevden alınan il ve ilçe başkanlarına sahip çıkmak adına İznik Teşkilatımız olarak ülkücü bir tavır sergileyerek yönetim kurulu olarak toplu istifa kararı aldık” diyerek İznik ilçe yönetiminin yaptığı geniş katılımlı yönetim kurulu toplantısında oy birliği ile alınan kararla İlçe Yönetimi, kadınlar kolu ve gençlik kolları toplu bir şekilde istifa etmişlerdi.

YENİ YÖNETIM KURULU

Ahmet ÇAKIR, Ahmet KULABER, Ali KILIÇ, Ali KORKUSUZ, Cavidan DOĞAN, Dilek ORTAKÇI, Harun ASI, Hasan AVADAN, Hasan YAZICI, Hüseyin ERGİN, Hüseyin İRİ, Hüseyin ÖZCAN, İlker KARA, İlyas İNAL, İsa ÖNAL, İsmail VARVAR, Levent NARI, Mahmut BURHAN, Mehmet ALABAŞ

Mehmet DEMIRTAŞ, Mehmet YAVAŞ, Menderes ÖZKAN, Muharrem ÇETİN, Mustafa BEKİ, Mustafa MESTAN, Mustafa TARAKÇI, Mustafa Zeki ARSLAN, Oğuzhan AKIN, Osman ÇETİN, Ömer ÇALIK, Ramazan BAKIR, Ramazan OKKALI, Sadik ASKAR, Süleyman ÖKSÜZ, Süleyman UYSAL, Turgut KUZGUN, Zahir AKTAŞ

Leave A Reply

Your email address will not be published.