İznikspor Farklı Kazandı 4-0

0

İznik ilçe stadında yazdan kalma güzel bir havada oynanan müsabakanın başlama vuruşundan önce Şükraniyespor’lu futbolcular İznikspor yedek kulübesine gelerek futbolcu ve teknik heyete başarılar dilediler.

BAL ligine yükselme hesapları yapan İznikspor başlama vuruşunun ardından taraftarın da desteği ile maça hızlı başladı. 3.dakikada ceza sahasına giren İznikspor kaptanı Fatih’e yapılan hareketi faul olarak değerlendiren maçın hakemi beyaz noktayı gösterdi. Penaltı atışını kullanan Melih topu ağlarla buluşturdu. İlk yarıda başka gol olmayınca Yeşil-Beyazlar soyunma odasına avantajlı girdi.

Maçın İkinci yarısına da hızlı başlayan ev sahibi İznikspor 50. dakikada Ali Çakın’ın attığı gölle 2-0 öne geçti. 70. dakikada altı pasın içinde yaşanan karambolde top Ali Çakın’ın önünde kaldı. Ayağının üstü ile topa dokunan Ali Çakın kendisinin ikinci takımının ise üçüncü golünü kaydetti. 83.dakikada Ali Çakın’ın yerine oyuna giren Burak maçın 85.dakikasında topla ilk buluşmasında onsekiz üzerinden güzel bir vuruşla topu ağlara göndererek maçın skorunu belirledi 4-0.

İznikspor, Emekspor’un mağlup olması ile gurupta 3.sıraya yükseldi.


Leave A Reply

Your email address will not be published.