İznik’e Dev Spor Kompleksi…

0

İznik’e dev kazandırılacak spor salonu ve akabinde yapılacak spor kompleksi için başlatılan çalışmalar meyvelerini vermeye başladı. Alanda yapılan incelemede Başkan Sargın, spor kompleksinin yatırım programına alındığını belirtti.

Ak Parti Bursa Milletvekilleri Hüseyin Şahin ve İsmail Aydın, İlçe Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan, Belediye Başkanı Osman Sargın, Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç.Dr. Süleyman Şahin, Ak Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek, Bursa Büyükşehir Belediyesi İlçe Koordinatörü Serkan Acar geçtiğimiz günlerde spor kompleksinin yapılacağı alanda incelemelerde bulundu.

Projenin gerçekleşeceği alanda konuşan Belediye Başkanı Osman Sargın “Bugün milletvekillerimiz ile birlikte önümüzde ki günlerde çalışmalarına başlayacağımız spor salonu alanını incelemeye geldik. Şu anda kapalı spor salonumuz yatırım programına alındı. İnşallah bununda temelini önümüzde ki aylarda atarak İznikli hemşerilerimizin hizmetine sunacağız. Kapalı spor salonu ile birlikte yine bu alanda birçok sportif aktivitenin yapılabileceği yerlerde inşa edilerek bu alanı bir spor kompleksi haline getirmeyi hedefliyoruz. İnşallah yakın zamanda bu alanın çalışmaları bitirilerek eserlerde yavaş yavaş ortaya çıkmış olacak. Bu alanda bu vesile ile milletimizin hizmetine sunulmuş olacak. Hedef İznik’i daha yaşanılabilir hale getirmek. Onun için devletimizin tüm kademeleriyle hizmet etmeye devam ediyoruz” dedi.

Ak Parti Bursa Milletvekilleri Hüseyin Şahin ve İsmail Aydın’da, İznik’e kazandırılacak bu eserin yakın zamanda çalışmalarına başlaması için takipçisi olacaklarını belirttiler.

Leave A Reply

Your email address will not be published.