İsmail Aydın “İznik’in Menfaatleri İçin Gece Gündüz Çalışacağız”

0

Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Körfezin Sesi AK Parti Bursa Milletvekili Adayı İsmail Aydın, önceki gün İznik’te temaslarda bulundu. İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, İznik AK Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek, ilçe yöneticileri ve meclis üyeleri ile birlikte yapılan toplantı ve ziyaretlerde Körfezin sesi İsmail Aydın’a ilgi oldukça yüksekti.

Günün erken saatlerinde İznik’te başlayan çalışma kapsamında ilk olarak İznik AK parti İlçe Başkanlığında 46 mahalle muhtarları ile bir araya gelerek istişarede bulunuldu. Muhtarların istek ve sorunları dinlenirken İsmail Aydın, özellikle Büyükşehir Belediyesinin desteği ile en ücra mahalleye bile en iyi hizmeti sunduğunun da altını çizdi.

AYDIN, İLÇE MERKEZİNDE ZİYARETLERDE BULUNDU

Yapılan ziyaretlerde AK Parti’nin açıklanan seçim beyannamesini vatandaşlara anlatan İsmail Aydın, gördükleri yoğun ilgi ve hemşerilerinin kendisine gösterdikleri yakınlıktan dolayı teşekkürlerini sundu.

Seçim çalışmaları kapsamında yapılan çalışmaları değerlendiren AK Parti Bursa Milletvekili Adayı İsmail Aydın, ” AK Parti Bursa İl Teşkilatı ve İlçe Teşkilatları olarak çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Gördüğümüz teveccüh çok güzel. İnşallah seçimlerde daha önceki aldığımız neticelerden çok daha iyi netice alacağımızı görüyoruz. Bizim görevimiz çalışmak, vatandaşlarımızın dertlerini dinlemek. Yapılacak işleri çözüme kavuşturmak. Bursa ve 17 ilçesinde ‘Durmak yok yola devam’ diyoruz. Bizim tek derdimiz var o da milletimize hizmet etmek. Ankara’da ilimiz ve 17 ilçemizin menfaatleri için gece gündüz çalışacağız ve eksiklikleri tamamlamak için gayret göstereceğiz” dedi.

TACİR MAHALLESİ UNUTULMADI

AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın’ın İznik’te son durağı ise Tacir Mahallesi oldu. Burada vatandaşlarla bir araya gelen Aydın, AK Parti seçim beyannamesini ve yapılacakları vatandaşlara anlattı.

1 Kasım seçimlerinin önemine işaret eden milletvekili İsmail Aydın, seçimlerin Türkiye için bir milat olduğunu söyledi. Teşkilat mensuplarının gittikleri her yerde AK Parti’nin yaptıklarını ve yapacaklarını anlatması gerektiğine dikkat çekti. Aydın, “AK Parti milletin bağrından çıkan hakikaten milletin temsilcisi yegane partidir.. 7 Haziran seçimlerinde AK Partiye karşı şer güçlerinin hepsi birleşti, yine de AK Parti birinci parti olarak yüzde 41 ile tekrar seçildi” şeklinde konuştu.

BEYANNAME

Milletin büyük teveccühü var, ancak 4 partinin meclise girmesi parlamenter sistemin bu aksaklığından dolayı geçmişte pek çok ülkede yüzde 35 oy alanlar iktidar oldu, ama AK Parti tek başına iktidar olamadı. İnşallah milletimiz 7 Haziran seçimlerinden sonra 1 Kasım seçimlerinde gereken cevabı o şer güçlere sandıkta verecektir, buna yürekten inanıyorum” diye konuştu. Aydın, konuşmasında AK Parti’nin seçim beyannamesinden özetlerde sundu.

VAATLER

Seçim beyannamesinin vatandaşlara tek tek anlatılması gerektiği konusunun da altını çizen İsmail Aydın, “Seçim beyannamemizi bütün halkımıza anlatmamız lazım. Kapı kapı dolaşarak mutlaka vatandaşlara giderek, gönüllerini kazanmak suretiyle AK Parti vaatleri değil, gerçekleşecek olan vaatleri teker teker anlatmalıyız. Türkiye’de siyasi istikrar varsa 7 Haziran’a kadar bunu tamamen AK Partiye borçluyuz” dedi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.