Dinçer Bodur İTSO Başkan Adaylığını Açıkladı…

0

2 Ekim tarihinde seçimli olağan genel kurulunu yapacak olan İznik Ticaret ve Sanayi Odası’nda Bodur Zeytincilik Sahibi olan Dinçer Bodur başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

İTSO’nun 16 yıllık başkanı Fahrettin Keskin’in 2011 yılında Milletvekili Aday adayı olmasının ardından koltuğunu devrettiği Mahmut Dede 2013 yılı Mayıs ayında yapılan seçimlerde Raif Küçükçakır ile yarışmış 14 üyeli meclisin 11’ini kazanarak İTSO’nun seçilmiş başkanı olmuştu. Bu seçimlerde Dinçer Bodur kendi gurubundan çıkarak Mahmut Dede’ye destek vermişti.

İTSO seçimlerinde 7 meslek gurubundan ikişer kişi, seçilerek 14 kişilik meclisi oluşturuyor. Daha sonra seçilen 14 meclis üyesi kendi aralarında yaptıkları seçim ile 5 kişilik yönetim kurulunu, Meclis başkanı ve yönetim kurulu başkanını seçiyorlar. Yani Başkan olacak kişinin önce kendi grubundan çıkması gerekiyor.

2 Ekim’de yapılacak seçimli olağan kurulda kendi meslek gurubundan aday olduğunu ve yönetim kurulu başkanlığı içinde adaylığını açıklayan Dinçer Bodur “ 7. Guruptan Davut Kocabaş arkadaşım ile birlikte adayım, değerli üyelerimizin desteklerini bekliyor demokratik bir seçim olmasını diliyorum kazanan İznik olsun” dedi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.