Başkan Sargın’a “Belediye Oscarı” Ödülü

0

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın Belediye Oscar ödülüne layık görüldü. Belhaber.com tarafından düzenlenen, Belediye Oscarları olarak bilinen ve bu yıl 9’uncusu düzenlenen “Yılın Yerel Yönetim Proje Ödüllerinde” İznik Belediyesi yaptığı çalışmalardan dolayı Belediye Oscar ödülü ile taçlandırıldı.

Belhaber.com tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve belediye oscarları olarak bilinen “Yılın Yerel Yönetim Proje Ödülleri” sahiplerini buldu. Taksim CVK Otel’de düzenlenen “9. Belediye Oscar’ları Ödül Töreni’ne” İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Belhaber Genel Koordinatörü Mevlana Demirel, Medya A.Ş. Genel Müdürü Bekir Kaplan, UCLG-MEWA Genel Sekreteri Mehmet Duman, Mimar ve Mühendisler Grubu (MMG) Başkanı Murat Özdemir, ödüle layık görülen belediyelerin temsilcileri ve davetliler katıldı.

Törende İznik Belediyesi Belediye Oscar ödülüne layık görüldü. Ödül Plaketini İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, UCLG-MEWA Genel Sekreteri Mehmet Duman’ın elinden aldı. Ayrıca İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Medya A.Ş.“Yılın En Başarılı İnovasyon Kurumu” ödülünü Medya A.Ş. Genel Müdürü Bekir Kaplan’a takdim etti.

Belediye Oscarları ödülünü alan Başkan Sargın yaptığı konuşmada ” Medeniyetler Başkenti, Altın Şehir, Evliyalar başkenti İznik’ten sizlere selam olsun. Bizleri Belediye Oscarları ödülüne layık gördüğünüzden dolayı Belhaber’e teşekkür ediyorum. Tarihi, Doğası, Tarımı, İznik Çinisi, İznik gölü ile harika bir şehir olan İznik’i yakından görmeye sizleri davet ediyorum” dedi.

Belhaber.com Genel Koordinatörü Mevlana Demirel açılış konuşmasında “2015 yılının en iyi Belediye Başkanları seçimi; Belediyelerden gelen yüzlerce projenin değerlendirilmesiyle, kamuoyu yoklamalarıyla, anket çalışmalarıyla, izmir escort internet sitemizde yapılan çeşitli anketler, Belhaber.com’un takipçileri ve üyelerin oylarıyla, danışma kurulumuz tarafından belirlenmektedir” dedi.

İznik Belediyesi Belediye Oscar ödülü ile taçlandırılırken, bazı belediyelerin çeşitli birimlerinin projeleri de ödüle layık görüldü. Bu kapsamda Bağcılar Belediyesi “Engelliler Saray Projesi”, Beyoğlu Belediyesi “Semt Konakları Projesi” ve “Örnek Kütüphane: Turabibaba Kütüphanesi”, Büyükçekmece Belediyesi “Dünya Kostümleri Müzesi Projesi” ve “Çocuklar Hakları Masa Projesi”, İBB Kütüphane ve Müzeler Müdürlüğü “Osmanlı Dönemi Süreli Yayınlarının Sayısallaştırılması Projesi”, İETT “Tematik Otobüsler Projesi”, İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş “Duvar Bahçe Uygulamaları Projesi”, Pendik Belediyesi “Okullar Geleceğimize Hayat Veriyor Projesi” ve “Verimli Enerji Projesi” ile birlikte toplamda 25 proje ödüle layık görüldü. Kamuoyu yoklamalar ve anket çalışmaları kapsamında belirlenerek ödül alan projelerin plaketleri düzenlenen törende Belediye Başkanlarına ve belediyelerin temsilcilerine verildi. Kamuoyu yoklamalar ve anket çalışmaları kapsamında belirlenerek ödül alan projelerin plaketleri düzenlenen törenle Belediye Başkanlarına ve belediyelerin temsilcilerine verildi. Ödüllerin verilmesinin ardından ödüle layık görülenlerle hatıra fotoğrafı çektirildi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.