Aydın: Kurban bereketi yıl boyu sürsün

0

Başkan Aydın, ‘KURBAN BEREKETİ YIL BOYU SÜRSÜN’ kampanyası adıyla başlattığımız kurban bağışı kampanyamız başlamıştır dedi.

Aydın, şöyle devam etti: “Bilindiği üzere Türkiye Kızılay Derneği uzun senelerdir kurban bağışlarınızı sizlerden alıp kesimlerin tamamını et ve balık kurumunda hijyenik ve dini vecibeler yerine getirerek usulüne uygun bir şekilde yapmaktadır. Kurban kesimleri esnasında kesimin tamamı video’ya alınarak daha sonrasında ise 1 teşekkür belgesi, 1 adet cd ve kesmiş olduğunuz kurban etinden yapılmış konserve kuşbaşı yı sizlere ulaştırıyor. Burada kesim işlemi tamamlanan etler, et ve balık kurumunda 800 gr‘lık konserve kuşbaşı veya konserve kıyma olarak hazırlanıp o sene içerisinde tüm ihtiyaç sahiplerine şubeler eliyle ulaştırıyor. Bizlerde ilçemizde elimize ulaşan konserveleri ramazan ayının öncesinde tüm ihtiyaç sahiplerine gıda kolileri ile ulaştırıyoruz. Burada önemli olan nokta il ve ilçelerde ne kadar çok bağış alınırsa ilçemize o kadar fazla adet gelmektedir. Siz değerli İznik halkının bu konuda duyarlı olup elinden gelenin fazlasını yapacağına inanmaktayız.

“İKİ TANE KURBAN KESECEKSENİZ BİRİNİ BİZE VERİN” sloganı ile bizde ilçemizde başlatmış olduğumuz kurban kampanyasına katılımlarınızı bekliyoruz. Bizlere ulaşamayacak yanımıza gelemeyecek vatandaşlarımız olursa bizlere bir telefon açtığınızda evinize kadar gelip makbuz karşılığında teslim alabiliriz. İki aşamalı kurban kampanyamız vardır” dedi.

1:YURT DIŞI KURBAN BAĞIŞI BEDELİ: 475 TL

2:YURT İÇİ KURBAN BAĞIŞI BEDELİ: 740 TL

BİZLERE ULAŞABİLECEĞİNİZ NUMARALAR İSE

ŞUBE BAŞKANI: MUSTAFA AYDIN,

GSM: 0532 540 54 81- TEL: 0 224 757 25 91

Siz varsanız bizler varız, destekleriniz bizim için önemli siz bizim için önemlisiniz.

Leave A Reply

Your email address will not be published.