4 sene sonra evimizde mağlup olduk

0

Pazar günü ilçe stadında oynanan karşılaşmada İznikspor Karacabey Belediyespor’a 1-0 mağlup oldu.

Pazar günü ilçe stadında oynanan karşılaşmayı BASKF’nin yeni başkanı Osman Kılıç, İznikspor başkanı Abdullah Balaban, İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Başkan yardımcıları Mehmet Hıştıroğlu, Necati Tosun, İTSO Meclis başkanı Serkan Mançolar, İlçe Spor Müdürü Hüseyin Coşgun’da tribünden takip etti.

Maçın başlamasından önce İznik Belediye Başkanı Osman Sargın tünel çıkışında futbolcularımıza tek tek başarılar diledi. Maça hızlı başlayan İznikspor aradığı gol pozisyonlarını yakalamasına rağmen Yunus ve Emre Çeken ile girdiği pozisyonları gole çeviremedi. İlkyarısı golsüz sona eren karşılaşmanın devre arasında soyunma odasına inen Başkan Sargın, takımın güzel futbol oynadığını belirterek ikinci yarı için şans diledi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında ofansif değişiklikler yapan her iki takımda galibiyet için ter döktü. Maçın kırılma anı ise 75. dakikada gerçekleşti. Uzun toplarla ceza sahasına girmek isteyen Karacabey defansının şişirdiği bir topta Melih topu kaleciye bıraktı yerde sekip yavaşlayan topta Karacabey’in siyahi forveti Henry cezayı kesti. 1-0

Yediği golün ardından beraberlik için saldıran İznikspor aradığı golü bir türlü bulamadı. Maçta başka gol olmayınca İznikspor 4 sezon aradan sonra kendi evinde 1-0 mağlup oldu.


Leave A Reply

Your email address will not be published.