DİKKAT ! MOBESELER DEVREDE

0

MOBESE’ler devreye girdi. Artık seyir halinde iken cep telefonuyla konuşan, kırmızı ışıkta geçen, hatalı park eden, yaya geçişlerinde yayalara yol vermeyen sürücülerin evine cezalar posta yolu ile gönderilecek… Bu bir uyarıdır! Evinize ceza gelirse şaşırmayın !

 

Geçtiğimiz yıllarda ilçemiz şehir merkezinin birçok bölgesine yerleştirilen MOBESE kameralar devreye girmiş fakat şu ana kadar cezai işlem uygulanmıyordu. Bu hafta itibari ile İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü MOBESE’leri devreye soktu. Araç sürücülerinin yaptığı kural ihlalleri net bir şekilde kameralara yansırken Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü vatandaşları uyarıyor. “Lütfen kurallara uyalım” .

HD sistem ile görüntü kaydeden bu kameralardan kaçmak imkânsız. Emniyet müdürlüğünden yapılan uyarılarda özellikle park ihlali yapan, kırmızı ışıkta geçen, yaya geçitlerinde yayalara yol vermeyen sürücülerin net bir şekilde görüntülendiği ve kaydedildiği belirtilerek cezai işlem uygulandığı belirtilerek sürücülerin trafik kurallarına uymaları istenildi.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.