BİR GÜN ARAYLA HEM ANNESİNİ HEM EŞİNİ KAYBETTİ

0

Orhaniye Mahallesinde ikamet eden Ferhat Cengiz bir gün  ara ile hem annesini hem de karısını toprağa verdi.

Aslen Tacir’li olan ve Orhaniye Mahallesinde yaşamını çiftçilik yaparak sürdüren Ferhat Cengiz geçtiğimiz gün büyük bir dram yaşadı. Cengiz, birer gün ara ile hem annesini hemde eşini toprağa verdi.

Ferhat Cengiz’in Tacir mahallesinde yaşayan annesi Rahime Cengiz (78) bir süredir hastaydı ve tedavi görüyordu. Rahime Cengiz geçtiğimiz gün tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesine yenik düşerek hayatını kaybetti. Cengiz’in cenazesi Tacir Mahallesinde toprağa verildi.

Annesini kaybeden Ferhat Cengiz bir gün sonra eşi ile birlikte tarlaya gitmek için hazırlık yapıyordu. Ferhat Cengiz traktörüne mazot almak için benzin istasyonuna gitti. İşte ne olduysa tam bu sırada oldu. Tarlaya gitmek için evde hazırlık yapan eşi Hicaziye Cengiz bir anda evin bahçesinde yere yığıldı. Durumu fark eden komşuları hemen yere düşen kadına müdahale ederek 112 sağlık ekiplerine haber verdi. Ambulans olay yerine geldiğinde ise acı gerçek anlaşıldı. 45 yaşında ve iki çocuk annesi olan Hicaziye Cengiz geçirdiği kalp krizi sonrasında hayatını kaybetti.

Bir gün arayla hem annesini hem de eşini kaybeden Ferhat Cengiz’i ise telkin etmek hiçte kolay olmadı. Hicaziye Cengiz Orhaniye Mahallesinde gözyaşları arasında toprağa verilirken köylüler bir an olsun acılı adamı yalnız bırakmadılar.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.