Belediyeden eğitime büyük destek

0

İznik Belediye Başkanlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılan protokol çerçevesinde İlçemizde bulunan 25 Devlet Okulunda tadilat, çevre düzenlemesi, bakım ve onarımın yanı sıra boyama çalışmaları da aralıksız devam ediyor.

Okulların yaz dönemine girmesi ile birlikte İznik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince başlayan çalışmalar, 2019-2020 Yılı Eğitim ve Öğretim yılına hazırlanıyor.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanan 2019- 2020 Yılı Eğitim Öğretim 9 Eylül 2019 tarihinde başlayacağından İznik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tüm okullarda tadilat, bakım, Onarım, Çevre düzenlemesi ve boyama işlerini hızla gerçekleştiriyor.

İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta, Çalışmalarında Eğitim ve Öğretime ayrı bir önem veriyor. Göreve geldiği günden itibaren her fırsatta öğrencilerin yanında olan Başkan Usta, Eğitime farklı alanlarda verdiği desteklerle hem öğrencilerin hem de eğitimcilerin yüzlerini güldürüyor.

Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta, çocukların daha iyi şartlar altında eğitim almaları adına belediye olarak gerekli tüm çalışmalara imza atacaklarını kaydetti. Okulların boyama çalışmalarında boya ve işçilik desteği verdiklerini belirten Başkan Usta, “İlçemizde çocukların daha nezih ortamlarda eğitim almaları için okullara gerekli desteği sunuyoruz. Belediye olarak eğitime tam destek veriyor, çocuklarımızın daha bakımlı ortamlarda eğitimlerini sürdürmelerini istiyoruz. Eğitim yuvalarımızın temiz ve sağlıklı olması yönündeki çalışmalarımız kapsamında okullardan gelen talepleri Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda değerlendirerek eksiklikleri gidermeye çalışıyoruz. Bundan sonra da eğitim yuvalarımıza her türlü desteği vermeye hazırız” dedi.

Ekipler yaz dönemi süresince ayrı ayrı okullarda çalışmalarını sürdürüyor. Selçuk İlk ve Ortaokulunda kantin düzenleme çalışmaları, Kadir Koyutürk  İlkokulu’nda  boyama ve tadilat işleri, Anadolu Lisesinde boyama işleri devam ediyor.

Leave A Reply

Your email address will not be published.