BAŞKAN SARGIN HASTALARI ZİYARET ETTİ

0

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın İznik Devlet Hastanesi’nde yatan hastaları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

İznik Devlet Hastanesi’nin çeşitli polikliniklerinde yatan Hastaları ziyaret eden Belediye Başkanı Osman Sargın hasta ve yakınlarının talep ve isteklerini dinledi. Belediye Başkanı Osman Sargın’a ziyaretinde Eşi Hacer Sargın’ın yanı sıra Başhekim Dilek Doğan Baş, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Aysel Benli ile ilgili polikliniklerin doktorları da eşlik etti. Başkan Sargın doktorlardan hastaların son durumları hakkında da bilgi aldı.

Ziyarette konuşan İznik Belediye Başkanı Osman Sargın “Her fırsatta, her ortamda hemşerilerimiz ile buluşmaya devam ediyoruz. Bugün de İznik Devlet Hastanesinde yatan hastalarımızı ziyaret ettik. Gözlerini yeni dünyaya açan bebekleri gördük ve hoş geldin ziyaretinde bulunduk. Hastanemizde yatan hasta ve refakatçilerine geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Bizlerden istedikleri talep ve isteklere yerinde çözümler üretmeye çalıştık. Rabbim tüm hastalarımıza şifa versin” dedi.

Bebek Apaydın Gözlerini Dünyaya Açtı

Ramazan ve Hamide Apaydın’ın dördüncü çocukları dünyaya geldi. Yeni doğan bebeği Belediye Başkanı Osman Sargın ve eşi Hacer Sargın ile  İznik Devlet Hastanesi başarılı  Başhekim  Dilek Doğan Baş birlikte Apaydın çiftine geçmiş olsun, Allah analı babalı büyütsün. Devletine, Milletine , ana ve babasına hayırlı birer evlat olması temennisinde bulundular.

Belediye Başkan’ın eşi Hacer Sargın yeni doğan çocuk  annesi Hamide Apaydın’a bebek zıbın seti hediye ederek acil şifalar diledi.

????????????????????????????????????
Leave A Reply

Your email address will not be published.