Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkanı M.Hüsnü Bozkurt İznik’te.

0

Atatürkçü Düşünce Derneği Olağan Kasım ayı Genel Yönetim Kurulu Toplantısını 25 Kasım 2023 Cumartesi günü Bursa’da gerçekleştirecek. Bursa aynı zamanda Atatürkçü Düşünce Derneği Marmara Bölge Toplantısına ev sahipliği yapacak.

Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkanı M.Hüsnü Bozkurt’un Bursa programından sonraki durağı ise İznik olacak.

Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkan Yardımcısı Taylan Devrim Ercan ve Genel Sayman Basri Gürsoy’un da eşlik edeceği İznik programında bir takım ziyaretlerde bulunacaklar.

27 Kasım 2023 Pazartesi akşamı saat 17:00’de İznik Belediyesi Başkanlığı Konferans Salonunda ‘’100. Yılında Yeniden Atatürk Cumhuriyet’i’’ konulu konferansta İznik halkı ile bir araya gelecek.

Atatürkçü Düşünce Derneği İznik Şube Başkanı Ergün Balaban ise gerçekleşecek bu ziyaret ve konferansa tüm İznik halkını davet ederek şunları dile getirdi;

Bilindiği gibi 28 Kasım İznik’imizin düşman işgalinden kurtuluşunun 103. yıldönümünü kutlayacağız.

İznik Ulusal Kurtuluş Mücadelesi yıllarında düşmana karşı ilk direniş ateşinin yakıldığı mevzidir.

Sayın Genel Başkanımız M.Hüsnü Bozkurt ve ekip arkadaşları da bizler için büyük öneme sahip bugünde bizlerle birlikte olacaklardır. Günümüzün Kuvayi Milliyesi olan Atatürkçü Düşünce Derneği, geçmişten gelen misyonu ile gerçekleşen devrimlere ve kurulan Kemalist Cumhuriyete aynı bilinç ve anlayış ile sahip çıkmaya devam etmektedir. Sayın Genel Başkanımızın konuşmacı olarak katılacağı konferansımıza da tüm İznik’li Mustafa Kemalin askerlerini yanımızda görmekten büyük onur duyacağımızı bildirmek istiyorum.

Leave A Reply

Your email address will not be published.