Asa,“Marmarabirlik üzerinden siyaset yapmayın”

0

Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet ASA, İznik’te siyasi parti temsilcilerinin yapmış olduğu basın açıklamasına cevap verdi.

Asa’nın yaptığı açıklama şöyle;

Yapılan açıklamadan görülüyor ki bunların dertleri üretici değil. Niyetleri Marmarabirlik üzerinden gündeme gelmek. Ak Parti İznik İlçe Başkanı Halil İbrahim Gökbulut’un yaptığı açıklama ile ilgili basın açıklaması yapan 4 siyasi parti temsilcisine şunları söylemek isterim. Halil İbrahim Gökbulut bu ürün alım kampanyası boyunca üreticilerimizin sıkıntılarını dile getirmek üzere,şahsımı en az 10 defa aramıştır. 4 Siyasi partimizin temsilcilerine İznik halkı huzurunda şunu sormak istiyorum.

 

Eğer derdiniz üretici ise üreticinin sorunlarına çare aramaksa, Marmarabirlik üzerinden siyaset yapmak değilse, başta Kooperatif Başkanımız Ali Bulut olmak üzere ve Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı olarak şahsımı arayarak, üretici için ne istediniz? Aradınız da telefonunuza mı bakmadık .

 

Amacınız üretici değil, bu çok net bir şekilde ortaya çıkmaktadır. Bunun için düşün üreticilerimizin yakasından. Siz üreticiye yerelde hizmet getirin. Sizin amacınız üreticinin derdine çare aramak mı ? Yoksa güzel giden sistemi bozmak mı? Eğer gerçekten derdiniz üretici olsaydı, aynı MHP İlçe Başkanının, İznik Ziraat Odası, İznik Ticaret Odası, Esnaf Odası, Esnaf Kefalet Odası, Muhtarlarımız ve Ziraat Odası’nın delegelerinin yaptığı gibi, gelirdiniz bilgi alırdınız ve ona göre basın açıklaması yapabilirdiniz. Saymış olduğum odalara, sivil toplum örgütlerine ve temsilcilere üreticilerimiz adına teşekkür ediyorum. İri kalibreli ürünün kota dışına alınmasında karar verme merciine katkıları olmuştur. Eğer derdiniz üreticiyse sizlerden de aynı davranışı beklerdik. Geldiğiniz kapıdan mı çevirdik?

 

İznik halkının basın açıklaması yapılan fotoğraf karesinden çok iyi anlayacaklardır.Biz aslında üreticilerimize bu fotoğraf karesini anlatmak istemiştik. Başta kooperatifimiz olmak üzere Marmarabirlik’in kapısı herkese sonuna kadar açıktır. Buyurun gelin,sizi bilgilendirelim. Buradan kooperatifimiz ortaklarımıza sesleniyorum. Hem üreticimiz hem de Marmarabirlik açısından çok sıkıntılı bir ürün alım dönemi geçiriyoruz. Marmarabirlik’i de düşünmek zorundayız, kuruma zarar vermemeliyiz. Bu kapsamda üreticilerimizin sıkıntılarını gidermek için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Ortaklarımızdan istediğimiz kooperatiflerine sahip çıkmalarıdır.

Leave A Reply

Your email address will not be published.