Asa ve Yönetimine Ortaklardan Güven Oyu

0

İznik Zeytin Kooperatifinde mevcut yönetim ortaklardan güven oyu aldı. Hidamet Asa’nın desteklediği yönetim kurulu 1616 oy alarak 4 yıllığına göreve geldi. Yapılan yönetim kurulu toplantısında ise Ali Bulut başkanlığa seçilirken yardımcılığına ise Yakup Sevinç seçildi.

İznik Zeytin Kooperatifinin Seçimli Genel Kurulu Salı günü saat:10.00’da Zeytin Kooperatifi Düğün Salonunda gerçekleşti. Oy kullanmaya hak kazanan 3844 seçmenden 2183 Ortak oy kullandı.

Hidamet Asa’nın desteklediği yönetim kurulu ile Haluk Günyeli’nin başkanlığını yaptığı iki listenin yarıştığı genel kurulun divan başkanlığını Kenan Zengin yaptı. Tek gündem maddesi ile toplanan genel kurulda Kooperatif Başkanı Ergün Sürücü bir konuşma yaparak ortaklara nasıl oy kullanacaklarını ve listeleri tanıttı. Seçimlerde delegeler ve Yönetim kurulu için ayrı ayrı oy kullanıldı. Mevcut yönetim kurulu Mavi Liste,  Haluk Günyeli’nin Yönetimi ise Beyaz liste ile seçime katıldı.

Ortakların yoğun katılım sağladığı seçimlerde mevcut yönetim 1616 oy, Haluk Günyeli’nin beyaz listesi ise 508 oy aldı. Mevcut yönetim kurulu Ali Bulut, Yakup Sevinç, Zekeriya Uğur, Fikret Ölçer, Hazer Göllü ve Serkan Acar’dan oluştu. Yeni Yönetim kurulunun görev süresi 4 sene olacak.

Göreve seçilen Yeni yönetim kurulu seçimin ardından yaptığı görev dağılımında başkanlığa Ali Bulut seçilirken başkan yardımcılığına ise Yakup Sevinç seçildi.

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.