Bu sefer olmadı

İznikspor - Gemlikspor: 0-1

0

Süper Amatör lig Play off üçüncü hafta maçında İznikspor ile Gemlikspor Orhangazi ilçe stadında karşılaştı. Her iki takım seyircisi de tribünleri doldurdu. Play-Off mücadelesine yakışmayan vasat bir futbolun oynandığı maçı Gemlikspor penaltıdan attığı golle 1-0 kazandı.

Play off maçlarının ilk iki maçından galip ayrılan İznikspor ile ilk iki maçından da beraberlikle ayrılan Gemlikspor’un Orhangazi ilçe stadyumundaki kapışmasından Gemlikspor 1-0 galip ayrıldı. Başından sonuna kadar vasat geçen maçın ilk yarısının son saniyelerinde Gemlikspor’da kazanılan penaltı atışını Serbay kullandı ve takımını 1-0 öne geçirdi.

İkinci yarıda İznikspor beraberlik için saldırsa da istediği pozisyonları bir türlü yakalayamadı. Rakip Gemlikspor 70. dakikada kondisyon olarak bitti fakat yata yata maçı bitirmesini bildiler. Düzenli olarak bütün futbolcular kendini yere attı ve kalkmadılar. İznikspor bu durumu lehine çeviremeyince maçtan mağlup olarak ayrıldı. Temsilcimiz 90 dakika boyunca maalesef  tek pozisyon yakalayamadı.

Her iki tarafın da yoğun seyirci desteği ile çıktığı maçın sonunda Gemlikspor galibiyeti seyircisi ile birlikte kutladı. Maç sonunda ise iki takım oyuncuları arasında gerginlik yaşandı. Yaşanan olayların sonunda Yakup Kurt kırmızı kart gördü.

Rakip Doğugücü Spor

Maçı kaybetmesine rağmen Play-Off grubunda lider durumda bulunan İznikspor Çarşamba günü İnegöl temsilcisi Doğugücü Spor ile Yenişehir’de karşılaşacak.

Leave A Reply

Your email address will not be published.