İznik Turizm’ini Yeniden Dizayn Edeceğiz

0

İznik’te 2014 yılında misafirlerini kapısını açan Zeytin Bahçesi Hotel sezona Özkan Yılmaz ve Raşit Tosun’un öncülüğünde yenilikler ile başlamaya hazırlanıyor.

İznik Gölü kenarında 2014 yılında faaliyete geçen Zeytin Bahçesi Hotel’in ve yeni açılacak olan Olive Garden Restoran – Cafe & Bistro ve Olive Pub’ın işletme ve yönetiminden sorumlu Özkan Yılmaz ve Raşit Tosun yaptıkları açıklamalarda İznik’te turizm yeniden dizayn edeceklerini ifade ettiler.

Sezona büyük değişimler ile giren ve İznik’in en çok tercih edilen otelleri arasında yer alan Zeytin Bahçesi Hotel, hem otel anlamına hem de restoran anlamında yepyeni bir görünüme kavuşuyor.

Otel, Restoran & Pub işletmeciliğini ve yönetimini üstlenen Özkan Yılmaz ve Raşit Tosun yaptıkları basın açıklamasında İznik’in turizm anlamında olması gereken yerden uzakta olduğunu ifade ederek, gelecekteki projeleriyle İznik’in ve İznik’lerin turizmde hak ettikleri noktaya ulaştırmayı hedeflediklerini söylediler.

İZNİK’E ve İZNİKLİLERE YAKIŞIR BİR MEKAN

Zeytin Bahçesi Hotel’in konaklama anlamında İznik’in en güzel otellerinden biri olduğunu ifade eden Özkan Yılmaz ve Raşit Tosun, açıklamalarının devamında şunları söyledi;

İznik kültürel anlamında ve tarihsel dokusuyla Bitinya, Roma, Bizans ve Osmanlı devletlerin izlerini sokaklarında taşımaktadır. Tarih ve Kültür Turizm adına burada yapılabilecek onlarca faaliyet ve çalışma bulunmaktadır. Biz sadece Zeytin Bahçesi Hotel’e değil İznik’e de dokunmak istiyoruz. İznik’in turizm anlamında hem yurtiçinde hem de yurtdışında daha iyi noktalarda olması gerektiğine inanıyor ve bu konuyla ilgili bizlerinde fikirleri var. Bunları da zaman içerisinde hem İznik’in siyasi yöneticileri olsun hem de İznik’in diğer sivil toplum kuruluşları ve esnafıyla masaya oturup konuşacağız.

HAFTANIN 2 GÜNÜ CANLI MÜZİK

İznik sahilinde faaliyet gösteren otelimize şimdi ilave olarak Restaurant – Bistro & Pub olarak hizmet verecek çok güzel bir mekan katıyoruz. İznik’te ailenizle, arkadaşlarınız ve dosyalarınız harika vakit geçirip müzik dinleyebileceğiniz bir mekan olacak. Haftanın 2 günü canlı müzik planlıyoruz ki bu grupları çok seveceğinizin garantisini veriyoruz. Alkollü – Alkolsüz geniş bir menüye sahip olacağınız ve sadece İznik’ten değil, İznik dışından da misafirlerimizi ağırlayacağız.

TURİZM ADINA ÇOK ŞEY KONUŞACAĞIZ!

İznik geçmişte turizm noktasında bazı girişimlerde bulunmuş. Bunların bazılarında başarı yakalamış olabilir ama ne yazık ki günümüze kadar bunu koruyamamış ve şu anda hak ettiği noktada olduğunu düşünmüyoruz. Turizm noktasında bundan önce Türkiye’nin farklı noktalarında güzel çalışmalarımız oldu. Bundan sonrada hem yurtiçi hem de yurtdışında çalışmalarımız olacak. Bizler İznik’te turizmi konuşmak istiyoruz. İznik Çinisini, İznik’in tarihi ve kültürel değerlerini, İznik Gölü’nü konuşmak istiyoruz. Bu konuları da gelecekte sık sık gündemimize alarak yerel yönetimler ile değerlendirmeler yapacağız.