Yarışma Alanında Sürpriz Evlilik Teklifi…

0

İznik’te gerçekleşen Ultra Maraton yarışlarının son gününde halk koşusunu izlemek için kız arkadaşı ile sözleşen Samet Çıkrıkçı (27) kız arkadaşı Melek Türkoğlu’na sürpriz evlilik teklifinde bulundu.

İstanbul’da öğretmenlik yapan Samet Çıkrıkçı yarışların gerçekleştiği Şehit Sedat Pelit parkına kız arkadaşı ile birlikte geldi. Hiçbir şeyden haberi olmayan kız arkadaşının elinden tutarak sürprizin hazırlandığı alana getiren Samet Çıkrıkçı, parkta bekleyen arkadaşları tarafından önceden hazırlanan “benimle evlenir misin?” yazılı pankartı açtılar. Dizlerinin üzerine çökerek yanındaki tek taş yüzüğü kız arkadaşına uzatarak evlenme teklifinde bulundu. Aldığı evlenme teklifi karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Melek Türkoğlu “Böyle bir şey beklemiyordum. Çok heyecanlıyım” diyerek sevincini arkadaşları ile paylaştı. Melek Türkoğlu’nun teklifi kabul etmesinin ardından çift bu anı pasta keserek kutladı.

Kız arkadaşına sürpriz bir şekilde evlilik teklifinde bulunan Samet Çıkrıkçı , “Uzun süredir arkadaşlarımla birlikte çeşitli planlar yapıyordum. İznik’te gerçekleşen yarışlar benim için bir fırsat oldu. Kız arkadaşımın verdiği “Evet” cevabı ile evliliğe giden yolda ilk adımı attık Allaha şükür. Bu organizasyonun gerçekleşmesinde bana yardımcı olan Erman Katı ve diğer arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” dedi.


Leave A Reply

Your email address will not be published.