Unutulmamak için, unutmamak gerekir…

0

Marmarabirlik Başkanı Hidamet Asa ile Muhtarlar Derneği Başkanı Yakup Sevinç, Babalar Günü’nde Yeşil Cami Mahallesi’nin eski muhtarı Saffet Ula’yı unutmayarak evinde ziyaret etti.

Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, İznik Muhtarlar Derneği Başkanı Yakup Sevinç ile birlikte 30 yıl Yeşil Cami Mahallesi Muhtarlığı yapan Saffet Ula’yı evinde ziyaret etti. Asa ve Sevinç ziyarette, Ula’nın Babalar Günü’nü kutladı.

Başkan Asa, Ula’nın Yeşil Cami Mahallesi’ne uzun yıllar hizmet verdiğini belirterek, “Muhtarımız değerli büyüğümüz ve herkesin sevdiği saydığı birisidir. 30 yıldır yaptığı hizmetlerle mahallelinin gönlünü kazanmış bir büyüğümüzdür. Evinde istirahat eden muhtarımızı ziyaret ederek, Babalar Günü’nü kutlamak istedik. Kendisine ailesiyle birlikte sağlıklı bir yaşam diliyoruz. Bu vesileyle tüm babalarımızın Babalar Günü’nü de bir kez daha kutlu olsun” dedi.

İznik Muhtarlar Derneği Başkanı Yakup Sevinç ise “ İzniğimizin duayen muhtarı olan Saffet abimizi tüm muhtarlar derneği adına ziyaret ederek babalar gününü kutladık. Allah kendisine daha nice babalar günü görmeyi nasip etsin. Derneğimiz olarak her zaman duayen abimizin yanındayız” dedi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.