SUMI AGRO TURKEY İZNİK’TE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLEDİ…

0

Yurt çapında düzenlediği eğitim ve seminer programları ile sektör paydaşlarını ve üreticileri bilgilendiren Sumi Agro Turkey, İznik’te zirai ilaç bayileri ve üreticiler ile buluştu.

Seminerde ağırlıklı olarak Bağ çözümleri ile ilgili bilgilendirmeler yapıldı.

Feromon Geliştirme Müdürü Dr. Türkan Koçlu’nun sunumunu gerçekleştirdiği, başlıca bağ alanlarında bağ güvesi mücadelesi için kullanılan ISONET-L feromon çubukları ile sürdürülebilir, çevreye ve doğaya zararsız çözümler sunan Sumi Agro Turkey; İznik’te de bu mücadelenin yaygınlaşması için üreticilerin ve bayilerin yanında olacağını anlattı.

Feromon çubuk kulanımının teşvik edilmesi amacı ile devlet tarafından desteklendiği ve mücadelede ne kadar etkili bir yöntem olduğu vurgulandı. Ayrıca Teknik ve Ruhsatlandırma Müdürü Hüseyin Büyük tarafından, bağ hastalıkları; mildiyö, külleme ve kuşuni küf mücadelesindeki çözümler aktarıldı. Geniş ürün yelpazesi ile bağ hastalıklarına karşı sonuç getiren formüller sunan Sumi Agro ; küllemede Ritreap , mildiyöde Mildicut ve Grifon ile çözüm önerilerini destekliyor.

Seminere Başkan İrfan Arslan, Ticari Müdür Murat Yahyaoğlu, Marmara Bölge Müdürü Hüseyin Gündüz, Teknik ve Ruhsatlandırma Uzmanı Şahika Akat ve Güney Marmara Bölge Temsilcisi Feridun Bayram da katıldı. Beklenenden yoğun bir ilgili ile karşılaşılan seminere bölge ve dolaylarından 225 bayi ve üretici katıldı.

Türkiye genelindeki tüm Bölge Müdürlükleri ve temsilcileri aracılığıyla yaygın bir ağ oluşturan Sumi Agro Turkey, üreticilerin her sorununa çözüm sunarak , güven inşa etme misyonu ile yoluna devam etmektedir. Bu bağlamda Marmara Bölgesi’nin potansiyeline dair yüksek bir farkındalık içerisinde olan Sumi Agro Turkey, Türkiye’nin diğer tüm lokasyonlarında olduğu gibi bu bölgede de faaliyetlerine yoğun olarak devam etmektedir.


Leave A Reply

Your email address will not be published.