Hidamet Asa’nın Acı Günü…

0

Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa’nın babası Hidayet Asa, bugün sabah saatlerinde kalp yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti. 76 yaşındaki Asa, ailesinin ve sevenlerinin gözyaşlarıyla Orhaniye’de toprağa verildi.

Bir süredir Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören Asa’nın cenazesi, Orhaniye Köyü Camisi’ne getirildi. Üzgün olduğu görülen Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Asa, taziyeleri burada kabul etti. Hidayet Asa’nın cenazesi, öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Orhaniye Köy Mezarlığı’na defnedildi.

Hidamet Asa köy camii’nin önünde oğulları ile birlikte taziyeleri kabul etti. Cenazeye Bursa Milletvekili İsmail Aydın, Çan Kaymakamı ve eski İznik Kaymakamı Nurettin Kakillioğlu, İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Orhangazi Belediye başkanı Neşet Çağlayan, Erdek Belediye başkanı Hüseyin Sarı, Balgöç Bursa Başkanı Yüksel Özkan, İznik Garnizon komutanı Fırat Toprak, İznik Emniyet Müdürü Tolga Sanlı, Ak Parti İlçe başkanı Mahmut Hersek, CHP İlçe başkanı İsmail Güleç, Marmarabirli’ğe bağlı yedi ilçe kooperatif başkanları ve üyeleri, Bursa ve İznik’ten siyasi partilerin başkan ve temsilcileri , daire başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Leave A Reply

Your email address will not be published.