150 Sayfalık Kitabı 20 Dakikada Okuyorlar…

0

Zeki Fındıkoğlu Sanat Galerinde “Anlayarak Hızlı Okuma Teknikleri ” kursu düzenlendi.

Semra Kozanlı tarafından 6 seans olarak verilen kursa katılan 10 kursiyer eğitimi başarıyla tamamladı. Pazar günü düzenlenen törende kursiyerlere sertifikalarını İznik kaymakamı Ali Hamza Pehlivan verdi.

Gamze Sindel’in koordinatörlüğünü yaptığı galeride ilk defa verilen kursta öğrencilerin okuma hızlarının ve okuduğunu kavrama yeteneklerinin artırılması, ders çalışma esnasında dikkatlerini öğrenme sürecine yoğunlaştırabilmesi, hızlı test çözme teknikleri gibi her öğrencinin eğitim hayatlarında ihtiyaç duyduğu önemli bilgiler öğretildi.

Eğitmenliğini Kişisel gelişim Uzmanı, Eğitim ve yaşam koçu, Semra Kozanlı’nın yaptığı kursta Film izler gibi ışık hızıyla kitap okumak ve beyni etkili kullanma eğitimini başarılı ile tamamlayan kursiyerler aldıkları bu eğitim ile 150 sayfalık bir kitabı 10 dakika ile 20 dakikalık bir zamanda okuyup anlayabiliyorlar ve aynı zamanda Konsantrasyon, motivasyon ve özgüvenleri artıyor.

Pazar günü sona eren anlayarak hızlı okuma teknikleri kursunu başarılı bir şekilde tamamlayan öğrenciler sertifikalarını ilçe kaymakamımız Ali Hamza Pehlivan ‘ın elinden aldılar.

Zeki Fındıkoğlu Sanat Galerisi koordinatörü Gamze Sindel kursun yeni dönem başvuruları için ön kayıt aldıklarını yeterli sayıya ulaştıklarında kursu yeniden açabileceklerini söyledi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.