İznikspor 90+6’da Yıkıldı

0

İznikspor evinde oynadığı maçta 10 kişi kalan rakibinden 90+6’da yediği golle 1 puana razı oldu.

Pazar günü saat:15.30’da İznikspor sahasında Nilüfer Erdemli Spor ile karşılaştı. Maça hızlı başlayan ev sahibi Yeşil-Beyazlar 5. dakikada Mesut attığı şık golle 1-0 öne geçti.

Saha ve seyircisi önünde rakibine oranla daha atak bir oyun sergileyen İznikspor aradığı ikinci golü bulamayınca ilkyarı ev sahibi takımın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Maçın ikinci yarısında oyunda dengeyi kuran Nilüfer Erdemli orta saha mücadelesinde rakibine oranla daha iyi top yaptı. Kontra atakla rakip kaleye yüklenerek ikinci golü arayan İznikspor Mert ve Mesut ile girdiği net pozisyonları gole çeviremedi. Maçın 80. dakikasında gördüğü çift sarı kartla oyundan atılan Hakkı Bilal Nilüfer Erdemli’yi 10 kişi bıraktı. Eksik kalan Nilüfer Erdemli bu dakikadan sonra oyunun kontrolünü tamamen eline geçirdi. Rakip kaleye yüklenen Erdemli aradığı golü 90+6 dakikada Selçuk ile bularak zorlu deplasmandan 1 puan çıkarmasını bildi.

Maçın bitiş düdüğünün ardından İznikspor yönetici ve taraftarları maçın normal süresinden daha fazla oynattığı için orta hakeme tepki gösterdi. Maçın Orta Hakemi Muammer Sarıdağ maçın sonuna 5 dakika ilave etmişti.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.