MEMLEKETİN HALİ

0

Mazot, gübre, zirai ilaç girdileri çok pahalı olup, yetiştirilen ürün satış fiyatları masrafı karşılamadığı için ziraatci tarlasını ekip dikmez oldu.

Yurtdışından nasıl yetiştirildiği bilinmeyen gıdalar fiyatı ucuz diye “GDO lu medeolu” olmasına bakılmadan piyasayı doldurdu.Dolar da TL karşısında değerlenince fakir yiyeceği kuru fasulye, nohut, zeytin bile yetişemeyeceği fiyatlara çıktı.Etten hiç bahsetmeyeceğim. Zirai yönden kendi kendine yeten sayılı ülkelerden olan Türkiye, dışarıdan saman ithal edecek hale düşürüldü.

“Çözüm süreci” diye oyalanan PKK, 7 haziran seçiminden sonra “süreç buzdolabına kalktı” denilince kalleşçe tuzaklarla 4-5 ay gibi bir sürede aslanlar gibi 150 evlâdımızı şehit etti.

Dört gün sonra Türkiye’nin kaderini değiştirebilecek seçimler var. Aman canım benim bir oyumdan ne olacak deyip oy vermeyenler, sonra ahkâm kesmeye kalkmayın. Konuşmaya hakkınız olmaz.

Kalın sağlıcakla Osman ŞAPCI


OLTAYA TAKILANLAR

Yarbay Mehmet Alkan, kardeşi yüzbaşı Ali Alkan’ın pisi pisine şehadeti üzerine, gelecek şehit maaşını düşünerek “vatan sağolsun” diyenlerden olmayıp, isyan ettiği için disiplin cezası aldı!!! O.Ş

Leave A Reply

Your email address will not be published.