CEHALET YALNIZ İLİMDE, BİLİMDE Mİ?

0

29 Ekim Cumhuriyet bayramı ve 10 Kasım Atanın 77.ölüm yıldönümü dolayısı ile değerli yazar Turgut Özakman’ın, uzun ve yorucu çalışmaları sonunda hazırlayıp kitap haline getirdiği Üç eseri; “DİRİLİŞ ÇANAKKALE 1915” “ŞU ÇILGIN TÜRKLER” ve “CUMHURİYET – TÜRK MUCİZESİ” kitaplarını yeniden okudum.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ahfadından biri olarak gurur duydum.Benim gibi gurur duyması gereken bazı,paraya ve cehalete satılmış kişilerin, (bir cami imamı da dahil) son günlerde Atamıza saldırmaları galiz sözler sarfetmeleri, ne kadar cehaletlerine verilse de Ata’nın değerini bilen benim gibi vatandaşları çok üzmektedir. 1980 ihtilâlinde bazı satılmışları hapise atıp gurup halinde zorla bağırarak İstiklâl Marşı söyletirlerdi. Bu zavallılara da zorla bu kitaplar okutulsa acaba hakikate anlarlar mı? Bu gafillere sorulacak soru şu; Babanın kim olduğunu biliyor musun.Adın,Vasili, Aşilus, Barbara, Bestiyan,Yorgo, Hristo, Stavro değilse bunları Ata’ya borçlu olduğunu biliyormusun ! O olmasaydı Yunan p.çi olacaktınız! Kalın sağlıcakla Osman ŞAPCI

OLTAYA TAKILANLAR

Yedi düvele karşı Çanakkaleyi geçilmez yapan ATA için zamanın İngiltere denizcilik bakanına; bu kadar büyük bir güçle yoksul Türkleri nasıl yenemediniz? Çörçil’in cevabı şöyleydi: Karşımızda Mustafa Kemal vardı.Tanrı her 100 yılda insanlara bir dahi gönderir, bu sefer dahi Türklere nasiboldu! O.Ş.

Leave A Reply

Your email address will not be published.