SABIR GIRTLAĞA DAYANDI

0

Vakti zamanında zalim bir hükümdar parası bittikçe vergi toplayıcıları şehirlere gönderip para toplatırmış. Adamlar gelince de sorarmış; “ne yaptılar”? Onlar da; “birşey yapmadılar efendimiz, kuzu kuzu ödediler” derlermiş. 1-3-5 hep aynı sual, aynı cevap. Son defasında adamlar gelince gene sormuş, cevap farklı, “millet sokağa çıkıp oynamaya başladı efendim demişler”. Tamam demiş zalim kral, artık üstlerine gidilmez.

Kadın öldürmeleri için de artık kadınlarımızın tahammülü kalmadı sokağa döküldüler, birilerinin ;”artık buna bir çare bulunması lâzım” demesi gerekir. Bazı yobazların görüşü de farklı. Mini etek giymeseydi. Minibüse binmeseydi…..filân. Nasrettin hoca fıkrasını bilirsiniz. Evine hırsız girmiş, şikâyet edince de; “sen de kapını sağlam yapsaydın, camını açık bırakmasaydın” vs diye söylenmeye başlamışlar. Hoca da; “iyi hoş ta hırsızın hiç mi kabahati yok” demiş.

Kız mini etek giydi diye tacizci vahşinin hiç mi kabahati yok? Kalın sağlıcakla Osman ŞAPCI

OLTAYA TAKILANLAR

Senelerce önce İngiltere, yönetimi altındaki Folkland adalarını, adanın komşusu Arjantin’in işgal etmesi üzerine 12 bin KM ötedeki adalara sefer açıp geri almıştı. Biz ise ISİD in sardığı Suriye toprakları içindeki Süleyman Şah türbesini apar topar boşaltıp ISİDe bıraktık !!!

Leave A Reply

Your email address will not be published.